forum son demlerini yaşıyor

En iyi cevaplar
0
bugünlerin keyfini iyi çıkarın, belki foruma yeni gelmiş olanlar farkında olmayabilirler ama ben şahsen 6 eylül 2013ten beri burdayım, bak söyleyince bile duygulandım... düşünün yani koskoca 4 senedir bu forumdayım ve bunun yaklaşık 1.5 senesi inaktif geçti gerçi o arada da geçici olarak çok aktif olduğum dönemler oldu ama hep çok aktiftim. forumun tasarımı defalarca değişti yönetim değişti bir sürü kargaşa oldu yenilikler geldi 2014te bi ara gruplar gelmişti o gitti falan çok bir şey oldu, nereye değinmek istiyorum:özellikle benim geldiğim ve altın çağını yaşadığım 2013-2014 zamanlarında forum çok aktifti ama özellikle şu son 2 ayda çok aktifsizleşmeye başladı forum oyunlarına önceden sürekli başlık açılırken şimdi en son cevap geçen ay yazılmış 5 yıldır aktif olan başlık bile tarih artık cevap yazılırsa hortlatma sınıfına gelmiş, tüm eskiler gitti vs. yani söyleyeceğim şudur ki şu son zamanların değerini iyi bilin.

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
alakası yok 3 senedir buradayım okullar açılınca da gene aktif bi forumdu burası
Okulların açılması ile bir alakası var belki 3 senedir aktiftir ama okullar açıldığı için kesinlikle aktiflik sayısı daha azdır.
Okulların açılması ile alakası yok.
Okullar açıldığından beri sen bu forum da o kadar fazla aktiflik görüyor musun? Görüyorsan kanıtla ve okullar açıldığında hangi ebeveyn oğluna bilgisayar oynamasını söylüyor?

En iyi cevaplar
0
Okulların açılması ile bir alakası var belki 3 senedir aktiftir ama okullar açıldığı için kesinlikle aktiflik sayısı daha azdır.

Okullar açıldığından beri sen bu forum da o kadar fazla aktiflik görüyor musun? Görüyorsan kanıtla ve okullar açıldığında hangi ebeveyn oğluna bilgisayar oynamasını söylüyor?
aktiflik sayısı azalır ama benim gördüğüm bu kim ne derse desin, artı benim ailem izin veriyor

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
bence de, crowley bile gittiyse forumun son demleri olabilir :(
2012 den beri bilirim forumu, en aktifsizlik zamanlarını yaşıyor forum

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Her şey çok ani gelişti yalnız. Bütün o takım kavgaları/yarışları, dinsel tartışmaları, "uzaylılar var mı" konu başlıkları falan filan işte.

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
bence de, crowley bile gittiyse forumun son demleri olabilir :(
2012 den beri bilirim forumu, en aktifsizlik zamanlarını yaşıyor forum
Bu forumun son demleri değil. Kesinlikle eminim. Tabii ki crowley'in gitmesi bizim için üzücü bir durum. Evet forum şu an da diğer zamanlarına göre aktifsizlik yaşıyor fakat yaz tatili gelince forum eskisi gibi coşar.

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu forumun son demleri değil. Kesinlikle eminim. Tabii ki crowley'in gitmesi bizim için üzücü bir durum. Evet forum şu an da diğer zamanlarına göre aktifsizlik yaşıyor fakat yaz tatili gelince forum eskisi gibi coşar.
inşallah, inşallah.
dolsun forum, olsun aktiflik, geçsin güzel zaman