forum son demlerini yaşıyor

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Valla ne zaman şu forum tıklanma alsın diye açılan konular ortaya çıktı o zaman forumda ki aktiflik düştü. Ondan sonra ben laf edince "En çok aranan kelimelerden seçiliyor bunlar." deniyor.

Reinhard

Doer of awesome things
Danışman
En iyi cevaplar
1
Bir yönetici olarak forumda aktifliğin düştüğü konusunda size katılıyorum. Fakat şunu unutuyorsunuz ki teknoloji çağındayız. Zamanla beraber her şey değişiyor. Forumlar da değişen şeyler arasında. Detaylı bir araştırma yaptığınız zaman forum kültürünün yavaş yavaş yok olduğunu çok net görebilirsiniz. Konuların artık popüler sosyal medya platformları üzerinden tartışıldığını ve sorunlara o ortamlarda çözüm arandığını hepimiz çok net görebiliyoruz. 2012'den beri bu forumdayım. Neredeyse 2 ayda bir(dönem dönem bu süre haftada bire yükseliyor) bu tarz konular açılıyor. Sözün özü değişim ve gelişim sonucu forumlar varlığını yavaş yavaş yitiriyor.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben çok önceden dedim tüm yönetim ekibine haykırdım. Bir şeyler yapmazsanız, yenilik getirmezseniz forum illa ki sert bir düşüş yaşayacak diyordum. Olan oldu...

Bir yönetici olarak forumda aktifliğin düştüğü konusunda size katılıyorum. Fakat şunu unutuyorsunuz ki teknoloji çağındayız. Zamanla beraber her şey değişiyor. Forumlar da değişen şeyler arasında. Detaylı bir araştırma yaptığınız zaman forum kültürünün yavaş yavaş yok olduğunu çok net görebilirsiniz. Konuların artık popüler sosyal medya platformları üzerinden tartışıldığını ve sorunlara o ortamlarda çözüm arandığını hepimiz çok net görebiliyoruz. 2012'den beri bu forumdayım. Neredeyse 2 ayda bir(dönem dönem bu süre haftada bire yükseliyor) bu tarz konular açılıyor. Sözün özü değişim ve gelişim sonucu forumlar varlığını yavaş yavaş yitiriyor.
Forumlar daha uzun süre yaşar merak etme.

En iyi cevaplar
0
bu olayın ben farkındayım evet size katılıyorum forum kültürü çöküyor özellikle internetin yaygınlaşmasından sonra internette bi kültür vardı 2013te son demlerini yaşadı bence o kültür güzeldi ama yerini telefon kültürü aldı. Evet bu konular sık sık açılıyor olabilir ama 2015te bile yani telefonun zirveye yerleşmeye başladığı dönemde bile aktiflik vardı, ama öyle bir dönemdeyiz ki artık forum oyunları kategorisine bakan yok en son mesaj 1 ay önce atılmış 2 konu hariç.

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bu tür konuları diğer forumlarda görüyorum ama bu tek bizde olan bir şey değil diğer büyük forumlarda aktiflik sorunu var ve buna çare olmasınız zamanla forumların dönemi kapanacak doğruya doğru konuşalım insanlar artık daha büyük platformlarda ve sosyal medya sayfalarında takılıyorlar bu yüzde zamana ayak uyduramayan içeriği çekiççi ve kaliteli olmayan forumlar zamanla kapanacak acı ama gerçek maalesef birilerin çıkıp bunları söylemesi gerekli bu konuştuklarım sadece bu forum için değil diğer tüm forumlar içindir insanları bu tür platformlar geri çekmek için yeni yenilikleri ve planların yapılması gerekli yoksa sırayla bu tür forum platformlar kapanacak.
:şapka:

Son düzenleme:

Reinhard

Doer of awesome things
Danışman
En iyi cevaplar
1
Ben çok önceden dedim tüm yönetim ekibine haykırdım. Bir şeyler yapmazsanız, yenilik getirmezseniz forum illa ki sert bir düşüş yaşayacak diyordum. Olan oldu...

Forumlar daha uzun süre yaşar merak etme.
Öncelikle yönetim ekibi etkinlikler yaptı, çekilişler yaptı, yarışmalar yaptı fakat katılım eskisi gibi olmadı. Yani yönetim gereken çabayı gösterdi fakat üyeler ilgisizdi. Ayrıca mesajımı tekrar okumanızı rica etmekteyim, forumların varlığını "yavaş yavaş" yitirdiğini iki kez belirttim.

bu olayın ben farkındayım evet size katılıyorum forum kültürü çöküyor özellikle internetin yaygınlaşmasından sonra internette bi kültür vardı 2013te son demlerini yaşadı bence o kültür güzeldi ama yerini telefon kültürü aldı. Evet bu konular sık sık açılıyor olabilir ama 2015te bile yani telefonun zirveye yerleşmeye başladığı dönemde bile aktiflik vardı, ama öyle bir dönemdeyiz ki artık forum oyunları kategorisine bakan yok en son mesaj 1 ay önce atılmış 2 konu hariç.

Olay sadece forum oyunları değil. Genel olarak forumlarda açılan konu sayısı azalmaya başladı. İnternette her şey var. İnsanlar sorunlarına direk çözüm bulup forumlarda sorgulama gereği duymuyorlar. Ne kadar sitem etsek de birçoğumuz bu çözüp bulup siteyi kapatanlar arasında yer alıyoruz. Yeni moda facebook grupları ve instagram postları. Sanırım bizim de "Gamer.com.tr ailesi" gibi etiketler kullanmamız gerekiyor.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
töbe de forumlar yok oluyo ne demek kafama gelen saçma sapan şeyleri kimlere anlatıcam ben :(

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu forumun son demleri değil. Kesinlikle eminim. Tabii ki crowley'in gitmesi bizim için üzücü bir durum. Evet forum şu an da diğer zamanlarına göre aktifsizlik yaşıyor fakat yaz tatili gelince forum eskisi gibi coşar.

Eski hesaplarım ile 2014 zamanlarında bu forumdaydım. Gün geçtikçe aktifliği azaldı. En son aktif olduğu zaman da adenzu54 varken diye hatırlıyorum. Ondan sonra takip etmeyi de bıraktım. Ama kullandığım ilk forumlardan olması ve beni animeye başlatan konuları burada okumamdan dolayı arada girip durum ne diye bakarım. Kesinlikle düzeleceğini düşünmüyorum. En fazla, mizahı farklı bir nesil gelip geçer.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Eğer forum son demlerini yaşamıyorsa görmemiz gereken konular "Fekşın şunucuda +15 alım var koş koş arkadağını çaır." değil.Daha çok insanların sohbet ettiği bir yer olması lazım değil miydi?

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Forumu canlı tutmak için emin olun ki tüm ekip çalışıyor. İnsanların daha fazla merak saldığı konular hakkında elimizden geldiğince yazılar yazıyoruz. Bu da forumun daha fazla ziyaretçi almasını, beğenenlerin de üye olması anlamına geliyor. Bana göre; forumda çok fazla aktiflik olması değil iyi, dürüst, güvenilir, dost kimselerin olması daha iyi.

weytar

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Eskiden f.r..e.ee diye bir forum vardı 2010 da açılmıştı herhalde bende 2014 de üye olmuştum . Aktiflik çok fazlaydı aylık 20.000 kazancı vardı fakat sonra küt diye kapandı bir forumun kapanmasının çok sebebi vardır ...

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Sürekli şikayetlenmeyin. Sürekli bu tür konular açmayın. Cevaplar her zaman aynıdır, daha faydalı ve farklı içerikler üreterek foruma destek olabilirsiniz. Oluşturduğunuz konulara tag ekleyerek Google'de birçok insana bu forumu buldurabilirsiniz. Bakıyorumda sürekli bu tür konular açılıyor. Forumu düşünüp, sevmenizde güzel. Sevdiğinize sahip çıkın o zaman.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Sürekli şikayetlenmeyin. Sürekli bu tür konular açmayın. Cevaplar her zaman aynıdır, daha faydalı ve farklı içerikler üreterek foruma destek olabilirsiniz. Oluşturduğunuz konulara tag ekleyerek Google'de birçok insana bu forumu buldurabilirsiniz. Bakıyorumda sürekli bu tür konular açılıyor. Forumu düşünüp, sevmenizde güzel. Sevdiğinize sahip çıkın o zaman.
Konu açmak diyorsun güzel hoş ama açacak güzel bir içerik olmuyor.Eğer dikkat ettiysen önceden paylaşılan birçok içerik var.Aklıma skyrimle ilgili şeyler paylaşmak geliyor.Onu da okuyan olmadığı için boşa gidiyor.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
İşte, laf olsun diye açanlar var.