Ücretsiz AntiVirüs Önerisi

Gabriel_ao

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba, son zamanlar da Avast anti virüsü kullanıyordum ancak son zamanlar da önemli dosyaları virüs olarak algılamaya başladı Avast ı sildim onun yerine comodo anti virüsünü yükledim bir tarama yaptım oyunlarımı felan virüs buldu onu da sildim. Şu an Windows Defender kullanıyorum sizce Windows Defender yeterli mi yeterli değilse önerebileceğiniz anti virüs öneriniz varsa söylemekten çekinmeyin :D şimdiden teşekkürler.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
360 total security kullanıyorum.Şuana kadar bilgisayarımda hiçbir sıkıntı çıkmadı.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
uBlock Origin ve Beyin 2017 kullanıyorum baya işe yarıyor. Tabi şu anda üzerinde Linux'da var ama olmadığı zamanlarda da baya işe yarıyordu.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de üstteki mesajlarda belirttiğim gibi avira kullanırdım.Ama bir süre sonra bazı virüsleri algılasa bile silemiyordu.
Aviranın silemediği bir virüsü görmedim şuana kadar. Zaten kilit açarak sildiği için engellenmesi mümkün değil. Belki avira kurulumu zarar görmüştür başka bir antivirüs ile birlikte kullandıysan. Virüs veritabanı çok geniş olduğu için avirayı tercih ediyorum. Kullanımı da daha basit diğer antivirüslere kıyasla.

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Anti virüs programları kullanmıyorum, sadece ve sadece windows güvenlik duvarı...
Size bilgisayarınızı korumanızda başarılar (en az 5 yıldır formatlamıyorum, en son 2009'da xp den win7 yaptım :D)

ysvs06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Windows Defander + Bilinçli Kullanıcı
Çoğu antivirüs virüsler kadar performans sorunu yaratır.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Windows Defander + Bilinçli Kullanıcı
Çoğu antivirüs virüsler kadar performans sorunu yaratır.
Neden bu kadar abartıyorsunuz ki şimdi, adam gidip ramının %90'ını yemiyor cpunun da yemiyor, ama virüsler bunu veya daha azını en basitinden yapıyor hani*