[Bakım-Güncel] GreenRPG - |> Çete,Belediye,Polis,Mafya <| TR Konseptine Uygun RP V2.2 Bitiş Tarihi : 19.10.2018

AhsenBozkurt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu konu tasarımı güzel buildler pek beğenemedim.Size başarılar diliyorum dostum!

delete_clem

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Yahya61

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu düzenlemeleri ve harita tasarımına halen devam ediliyor. Güzel bir emek vermek için arkadaşlar :) Skype İletişim Hattı : [email protected].. Konu resim güncellemeleri en kısa zamanda paylaşılacaktır. İyi roller

Yahya61

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
FORUM SİTEMİZ DE LEGAL VE İL-LEGAL YENİ OLUŞUMLARIN YENİ KONULARI MEVCUTTUR. Oradan Sunucu ile ilgili olan şeyleri takip edebilirsiniz. GRPG Ekibiniz !

delete_clem

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
RolePlay sunucusu açmak faction ve ya skyblock sunucusu açmaya benzemez, çok daha zordur. Sunucu açıldığı zaman kesinlikle oynayacağım.

Yahya61

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Konu Başlığımız Tekrar Okumanızı Tavsiye Ederiz , Konu Güncellenmiştir Ve Gerekli Linkler Oraya Koyulmuştur. Lütfen Bekleme de Kalınız.

BlueBreeze

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Server açık mı? Eğer açık değilse ve yapım aşamasında ise build konusunda yardım edebilirim. birçok serverde builder oldum.Herhangi bir sıkıntı varsa bana yazabilirsin. Son mesajın 6 kasımda yazılmış biraz bilgi verirsen sevinirim.

PusAt71771

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
RolePlay sunucusu açmak faction ve ya skyblock sunucusu açmaya benzemez, çok daha zordur. Sunucu açıldığı zaman kesinlikle oynayacağım.
dostum ben arkadaşla role play açiçaz ama skriptle ilgili fazla şey bilmiyoruz yardima gelirmisin maplari yapiyoruz skype adresimi eklermisin
facebook:cteknoloji-1967

Son düzenleme: