Cancel Event hatası ( Acil )

Blackixq

Ben artık biraz çöktüm albayım.
En iyi cevaplar
1
Selam dostlar,
Skyblock 1.8 plugin paketi hazırlıyorum da çoğu şeyi yaptım ama bir sıkıntı var.
Skript Pluginin de skyblock.sk skriptin de koyduğum fotoğraflarda ki gibi bir sıkıntı alıyorum, siliyorum /sk reload skyblock yazıyorum gene aynı hatayı alıyorurm. bu sorunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.

Resimler:
1. :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

2. :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ekli dosyalar

• hata1.png
    hata1.png
    28.9 KB · Görüntüleme: 284
  • hata2.png
    hata2.png
    3.5 KB · Görüntüleme: 351

Fatih_MP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kod:
on command "/helpop":
    cancel event
    send "&cBu komudu kullanamazsın." to player
Bunu denermisin

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
command / komut oluşturmak için kullanılır. ve zaten başka bir plugine ait aynı komut varsa onu çalıştırmaz
on command "" eventtir. "komut çalıştırıldığında" bunu cancel yapabilirsin. eğer bu işlemi cancel yapmazsan var olan komutlarıda çalıştırır. örneğin:
Kod:
on command "warp lapis":
    wait 3 seconds
    send "lapise hoşgeldin."
"warp lapis" essentials komutu, komutu çalıştırır ve ek olarakta ona mesaj gönderir. ("wait 3 seconds" 3 saniye bekletir. lapise ışınlanmak için 3 saniye beklenir o yüzden ekledim.)

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olusturulan komut iptal edilemez.
On command ile olmasi gerek, yukarda belirtilmis.

Lenovo K6 Note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
command / komut oluşturmak için kullanılır. ve zaten başka bir plugine ait aynı komut varsa onu çalıştırmaz
on command "" eventtir. "komut çalıştırıldığında" bunu cancel yapabilirsin. eğer bu işlemi cancel yapmazsan var olan komutlarıda çalıştırır. örneğin:
Kod:
on command "warp lapis":
    wait 3 seconds
    send "lapise hoşgeldin."
"warp lapis" essentials komutu, komutu çalıştırır ve ek olarakta ona mesaj gönderir. ("wait 3 seconds" 3 saniye bekletir. lapise ışınlanmak için 3 saniye beklenir o yüzden ekledim.)

Düzeltme;

"ve zaten başka bir plugine ait aynı komut varsa onu çalıştırmaz" Skript configinden priority ayarını arttırırsan oluşturduğun komutları üstüne yazar, yani çalışır. Sadece düzeltme yapmak istedim gerisi doğru.

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
Düzeltme;
"ve zaten başka bir plugine ait aynı komut varsa onu çalıştırmaz" Skript configinden priority ayarını arttırırsan oluşturduğun komutları üstüne yazar, yani çalışır. Sadece düzeltme yapmak istedim gerisi doğru.
haklısın ama bunu okuyup dikkate alıcak insan zaten oraları hiç kurcalamaz. ve evet o özelliği bilmiyordum :/

Melihoper

mc.TurkLion.net
En iyi cevaplar
4
Dostum. öncelikle, galiba skriptte yenisin ben sana hatanı anlatıyım.
command /***: -> Komut oluşturmadır.
on command "/helpop": -> Helpop Komutu Girildiğinde Anlamına gelir.
cancel event -> Bu olayı engelle anlamına geliyor.
send "Unknown command. Type "/help" for help." to player -> Çoğunuz biliyorsunuz ama, yinede söyleyeyim komutu giren oyuncuya "* *" içerisinde yazılan mesajı yollar.