Dikkatim dağılıyor

delete_clem

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar bu gün sizlere bir konu hakkında yardım isteyeceğim. Sunucu açacağım(Konusu vardı,biraz daha gelişince sunucu tekrar açacağım) ve skriptlerini ben ben yazıyorum. Normalde 3 günde bitecek iş benim dikkat dağınıklığım yüzünden 1-2 haftaya uzuyor.
-Şarkı dinlerken yapmayı denedim , ama lanet olsun ki dış etkenler oluyor.(Müziğin TTNET sayesinde donması, PC nin bir anda yanıt vermemesi falan)
Ne yapmalıyım? Sizce

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Telefonundan şarkı dinle. Yeni bir bilgisayar al ya da arka plan uygulamalarını kapat.

delete_clem

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Telefonundan şarkı dinle. Yeni bir bilgisayar al ya da arka plan uygulamalarını kapat.
Yorumun için sağol.
1)Telefon ekranının %80 ni bozuk(gözükmüyor)
2)Şu an sunucu kurmak için lazım olan 20 tl yi bile bulamadım.Ayrıca ailem "
öğretmen" o yüzden izin vermezler.
3)Format çektim(Sırf fazla programdan kurtulmak için) o bile kurtarmadı.
Şu an en çok işime yaran 2-3 PC ye yeni RAM almak istiyorum, ama biraz harçlıktan kısacağız.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu açma, ders çalış.
Şarkıları bilgisayara indir.
Skript kodlama, ders çalış.
Ebeveynlerinde öğretmen ne güzel, daha ne istiyorsun arkadaşım?
Başarılı bir öğrenci olabilir, gelecekte çok iyi şeyler yapabilirsin.

delete_clem

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu açma, ders çalış.
Şarkıları bilgisayara indir.
Skript kodlama, ders çalış.
Ebeveynlerinde öğretmen ne güzel, daha ne istiyorsun arkadaşım?
Başarılı bir öğrenci olabilir, gelecekte çok iyi şeyler yapabilirsin.
1)8 saat ders +1 saat ödev(Fizik hocam sağ olsun)
2)PC Şarkıyı açana kadar 50 yaşına gelebilirim
3)Ailem öğretmen benle ilgilenemiyorlar.(Kardeşimin durumu var)
4)Zaten çalışıyorum. Günde 1 saat bakıyorum sadece

Bence insan en çok sessizlikte odaklanır.
Bir evde 6 kişiyiz .Sovyet tankını getirsen yine ses geçer

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hayat kaliteni arttırmakla başla. Güzel giyin sağlıklı beslen kesinlikle bi içeceğin olsun misal ben ıhlamur ve kara çay içerim ve içecek hayal ettiğinden daha önemli. Yanımda bi fincan ıhlamur varken kolay kolay dikkatim dağılmaz hatta onun tadı bana çalışmayı hatırlatır motive eder yani demek istediğim işini sıkıcı olmaktan kurtar. Hiçbi insan sevdiği işle uğraşırken dikkati dağılıcağını sanmıyorum. Misal minecraftta bi başlıyorum karmaşık bi redstone sistemi kurmaya zamanda yolculuk gibi 4 saat geçiyo bi anda :D

delete_clem

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
daha zor bi dil öğren :)
Java ve C ye başlamıştım. Unuttum.(1-2 yıl önce)

Hayat kaliteni arttırmakla başla. Güzel giyin sağlıklı beslen kesinlikle bi içeceğin olsun misal ben ıhlamur ve kara çay içerim ve içecek hayal ettiğinden daha önemli. Yanımda bi fincan ıhlamur varken kolay kolay dikkatim dağılmaz hatta onun tadı bana çalışmayı hatırlatır motive eder yani demek istediğim işini sıkıcı olmaktan kurtar. Hiçbi insan sevdiği işle uğraşırken dikkati dağılıcağını sanmıyorum. Misal minecraftta bi başlıyorum karmaşık bi redstone sistemi kurmaya zamanda yolculuk gibi 4 saat geçiyo bi anda :D
Günde 1 saat olduğu için bunları yapıp üstüne notepad++ açana kadar...

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Sözü olmayan, rahatlatan videolar dinle. Etrafındaki dikkatini dağıtacak nesneleri kaldır. Odanın kapısını kapat. Hem daha iyi ders çalışmak hem de daha rahat skript kodlamak için bunları yapabilirsin. Şahsen denedim ve işe yarıyor.

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sözlü müzikler, sözsüz müziklere göre dikkatinin daha da fazla dağılmasını sağlar.
Müzik dinlemek eğer daha önce dinlemediğin bir müzikse dikkatini her türlü dağıtır.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Sözlü müzikler, sözsüz müziklere göre dikkatinin daha da fazla dağılmasını sağlar.
Müzik dinlemek eğer daha önce dinlemediğin bir müzikse dikkatini her türlü dağıtır.
Haklısın, sözlü şarkılarda ister istemez sözleri söylüyorsun, kafan karışıyor.

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır olay şöyle;
Beyin daha önce dinlemediği bir müziği dinlediğinde bir merak uyanır.
Beyin merak uyandıran şeye daha çok kendini verir bu da dikkat dağılmasına yol açar.
Ama mesela bir müziği ardı ardına 100 defa falan dinlediğinde artık beyinde bir merak uyanmadığından daha az dikkat dağıtır.
Beyin yeni şeylere merakla bakar kendini oraya verir yani.