LordWanter600
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Dostlarım başlıkta belittiğim gibi mod paketine sernaryo ekleyeceğim fakat bir sorun var elimde senaryo yok. Ne yapsam bilemedim açıkcası. Mod paketi Orta Çağ konulu.
Düşündüm lakin küçük bir problem var LOTR senaryosunun türkçesi neredeLOTR senaryosu olabilir mesela..
Aklıma şey geldi bir şehir var. Biz kılıç dersi alıyoruz ustamızla komşu köye gittik dönüşte şehri canavarlar basmış. Olabilir mi?Birkaç ortaçağ konulu film izleyip basit bir senaryo yazmaya başlıyabilirsiniz.
Çok basit kaçmaz mı?Aklıma şey geldi bir şehir var. Biz kılıç dersi alıyoruz ustamızla komşu köye gittik dönüşte şehri canavarlar basmış. Olabilir mi?
Farkındayım basit ama cidden senaryo yazmakta başarısızım.Çok basit kaçmaz mı?
Biliyosun çoğu oyunda/filmde veya diğer şeylerde hep prenses vs kurtarılır sende prensesi kaçır ve karşı tarafın askerlerini dalga dalga yenerek krallığın gerçek kralı ol..eğer dahada ileri gitmem lazım dersen krallığın altında bir kaç yer ayarlayıp end'e gidebilir oradaki end dragonunu kesebilir ve başını aşık olduğun prensesi yenidden canlandırmak için onun kafası ile iksir yapabilirsin..derken çok dandik oldu gibi değiştir biraz bunuFarkındayım basit ama cidden senaryo yazmakta başarısızım.
Bana güzel bir fikir verdin.Biliyosun çoğu oyunda/filmde veya diğer şeylerde hep prenses vs kurtarılır sende prensesi kaçır ve karşı tarafın askerlerini dalga dalga yenerek krallığın gerçek kralı ol..eğer dahada ileri gitmem lazım dersen krallığın altında bir kaç yer ayarlayıp end'e gidebilir oradaki end dragonunu kesebilir ve başını aşık olduğun prensesi yenidden canlandırmak için onun kafası ile iksir yapabilirsin..derken çok dandik oldu gibi değiştir biraz bunu![]()