- En iyi cevaplar
- 3
Arkadaşlar hub sunucumda her han gibi bir sunucu çöktügünde lobi sunucusuna aktarmasını istiyorum yaparmısınız.
on unload:
loop all players:
bungeecord connect loop-player to "lobi"
Peki Teşekkür ederim. Deniyorum.Bir skript dosyası açıp şu kodu girerseniz çözüme ulaşacağınızı düşünüyorum.
Dikkatli kullanın, sonradan skript reload all gibi komutları kullanırsanız oyuncular lobiye gider.Kod:on unload: loop all players: bungeecord connect loop-player to "lobi"
Denedim fakat çalışmadıBir skript dosyası açıp şu kodu girerseniz çözüme ulaşacağınızı düşünüyorum.
Dikkatli kullanın, sonradan skript reload all gibi komutları kullanırsanız oyuncular lobiye gider.Kod:on unload: loop all players: bungeecord connect loop-player to "lobi"
Hata vermediği halde mi çalışmadı yoksa hata aldınız mı?Peki Teşekkür ederim. Deniyorum.
Denedim fakat çalışmadı
Hayır hata vermedi konsoldan stop çektim skriptdi yükledikten sonra çalışmadıHata vermediği halde mi çalışmadı yoksa hata aldınız mı?
Skript reload skriptadı çekince lobiye atıyor evet ama sunucu çökünce atmıyorHata vermediği halde mi çalışmadı yoksa hata aldınız mı?
Araştırdım da çıkmadı ve bungee kullanmıyorum.Sunucu cokunce skript sunucudan nasil veri ceksin?
Sunucu tam anlamiyla kapanmazsa kendine geldigi vakit yine lobiye atar.
Bungee, sunucu cokunce otomatik olarak belirlenen sunucuya atiyor zaten.
Arastir biraz.
Lenovo K6 Note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sunucu kontrollü kapanırken skript veri çekebilir. Kontrolsüz kapanmalarda yapılacak bir şey yok.Sunucu cokunce skript sunucudan nasil veri ceksin?
Sunucu tam anlamiyla kapanmazsa kendine geldigi vakit yine lobiye atar.
Bungee, sunucu cokunce otomatik olarak belirlenen sunucuya atiyor zaten.
Arastir biraz.
Lenovo K6 Note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kontrollü kapanınca derken.Sunucu kontrollü kapanırken skript veri çekebilir. Kontrolsüz kapanmalarda yapılacak bir şey yok.
/stop çektigimde veya /restart çektigimde sunucu kapandı diyip oyundan atıyor. olmadı yaniKontrollü kapanınca derken.
Kontrollü kapanınca derken.
/stop çektigimde veya /restart çektigimde sunucu kapandı diyip oyundan atıyor. olmadı yani
BungeeCord kullanmıyorum.on unload'ı on server stop yapıp dene, kontrolsüz kapanma denilen olay herhangi bir hatadan dolayı sunucunun donması ve tüm işlemlerinin durdurulmasıdır. bu durumda spigot timeout hatası ile çöker(spigot configinde ayarı var), eğer başlatma kodunda oto reset mevcutsa yeniden açılır. BungeeCord configinde bununla alakalı ayar var sunucu kapanırsa ana sunucuya atıyor. (fallback server benzeri bir ayardı şu an aklımda değil)
BungeeCord kullanmıyorum.
WaterFall Kullanıyorum.Ne kullanıyorsun?
Size BungeeCord sistemini kurmanizi önerecegim Sunucu isimlerini ve portlarini sölerseniz size örnek bir bungeecord config atabilirim bungecord sisteminde bir defauft server belirlediginizde bir sunucu çöküş yaptiginda otomatik olarak belirlenen suncuya aktaricaktir iyi günler dilerim.WaterFall Kullanıyorum.