Eskiden Forum Nasıldı?

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Eskiden forum nasıldı?

Ehm, ehm.. Ah gene mi şu acı konu! Her neyse sanırım tartışmak zorundayız. Biliyorsunuz ki birçok eski forum üyesi "nerede o eski günler" diyor. "Acaba bu eski günler nasıldı? Forum neden artık eskisi gibi değil?" sorularına yanıt bulabilecek miyiz?

Eski forum üyelerinin tavırları

Eski forum üyelerini bilirsiniz, benim gibi yenileri sürekli tahrik ederler. "Yenisin, forumla ilgili bir şey bilmiyorsun." "Bunlar yüzünden forumun tadı kalmadı ya!" "Yenilerin hepsi post bükücü!" "Ne kadarda gereksiz bir konu, bizim zamanımızda böyle konular açılmazdı!" "Oha adamın on yüz bin milyon yorumu var!" gibi cümleleri ise sık sık kullanırlar. Kendilerini dede sanıyorlar bizi de çocuk. Neden bize bunu yapıyorsunuz dedelerim?

Eskiye dönmek mümkün mü?

Evet.. En can alıcı soruya geldik. Eski forum üyelerimize sormaktayım. Acaba eski günlere dönebilir miyiz? Eğer cevabınız "Evet" ise nasıl dönebiliriz? sorusuna da cevap verin bir zahmet! Ama cevabınız sakın yeniler gitmeli olmasın, üzülürüm.

Son düzenleme:

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sıkıntı yenilerin gelmesi değil. Eskilerin gitmesi. Yani bu soruları sorabileceğin eskiler pek kalmadı forumda. Ama benim açımdan bir cevap istersen o eskiye dönemeyiz. Çünkü eskilerin gitmelerinin de sebepleri var. Kimisi üniversitede kıvranıyor (ByNovem), kimisi belki üniversiteyi bile bitirdi, kimisi de bilgisayar hayatını bıraktı. Eskiye dönebilmek için zamanda geriye gitmekten başka çaremiz yok, ki biz onu yapabilene kadar insan diye bir şey bile kalmaz.

ExS

En iyi cevaplar
0
Sıkıntı yenilerin gelmesi değil. Eskilerin gitmesi. Yani bu soruları sorabileceğin eskiler pek kalmadı forumda. Ama benim açımdan bir cevap istersen o eskiye dönemeyiz. Çünkü eskilerin gitmelerinin de sebepleri var. Kimisi üniversitede kıvranıyor (ByNovem), kimisi belki üniversiteyi bile bitirdi, kimisi de bilgisayar hayatını bıraktı. Eskiye dönebilmek için zamanda geriye gitmekten başka çaremiz yok, ki biz onu yapabilene kadar insan diye bir şey bile kalmaz.
O zaman hep beraber bir zaman makinesi icat edelim ve forumu eskiye döndürelim. Bağışları forum halkından alabiliriz. Üzücü :(

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
eskiden grup savaşları yapardık lapis i ve ya anti lapis çi olmanın bi olayı vardı, şimdi sadece lapis kötü eğğ diyorlar .-.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Eskinizi yeninizi bilemiyorum fakat şu konuları açmak yerine daha gerekli konular deneybilirdiniz.
Ayrıca, bir aralar forumda eğlence ve makara ortamı amacıyla Künefe VS. Baklava savaşı ortaya attık fakat oda POST kasma veyatta popülerite olarak algılandı. Bu kafa değişmeden çok zor.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Eski olmak marifet değil, iyi hatırlanıp saygı görmek önemlidir. Forumda 2012 çıkışlı adam olsa yeniler dahil çoğu kişi hatırlamayacaktır ancak hala oldschool sevme havasındasınız. Forum ortamı şu an idare eder düzeyde, konular vasat ve vasata yakın olsa da yeni her zaman daha iyidir.

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
Ne kadarda gereksiz bir konu, bizim zamanımızda böyle konular açılmazdı!

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Eski forum üyelerinin tavırları

Eski forum üyelerini bilirsiniz, benim gibi yenileri sürekli tahrik ederler. "Yenisin, forumla ilgili bir şey bilmiyorsun." "Bunlar yüzünden forumun tadı kalmadı ya!" "Yenilerin hepsi post bükücü!" "Ne kadarda gereksiz bir konu, bizim zamanımızda böyle konular açılmazdı!" "Oha adamın on yüz bin milyon yorumu var!" gibi cümleleri ise sık sık kullanırlar. Kendilerini dede sanıyorlar bizi de çocuk. Neden bize bunu yapıyorsunuz dedelerim?

Valla ben hiç böyle birini görmedim ama ne diyim orada burada vardır az da olsa.

Onun dışında, forumda sadece sunucularının reklamını göndermeye, skriptlerine yardım istemeye vs. için gelip tek post atıp çıkanlar olduğu sürece eski ortamı geri bulabilmek zor.

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
Valla ben hiç böyle birini görmedim ama ne diyim orada burada vardır az da olsa.

Onun dışında, forumda sadece sunucularının reklamını göndermeye, skriptlerine yardım istemeye vs. için gelip tek post atıp çıkanlar olduğu sürece eski ortamı geri bulabilmek zor.
"sadece sunucularının reklamını göndermeye" forumun 5/10 u bundan ibaret diyebilirim (üye sayıları)

ExS

En iyi cevaplar
0

Bu konudaki tüm yorumları tekrar okuman sana önerim :p