[YENİ - GÜNCELLENDİ] AloneFellow: SURVIVAL | YENİ KILIÇLAR | 1.11.2 Çoklu Dünyalı Survival Sunucusu

Lichzar

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
BAŞARILI !
Son 1 yıl içersinde gördüğüm en başarılı survival sunucusu.
Tebrik ederim.
Sabırsızlıkla bekliyorum.

AloneFellow

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

kalpkrici

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
bu sunucu açılmaz çünkü çalışıyoruz dediği zmanlarda bile eminim sunucuyu almamıştırlar bile kimseyi kandırmayalım onun dışında sunucu açılırsa sunucuyu beğendim fakat kılıçların yapımları çok basit gözüküyor umarım yüzük ve benzeri şeyler saldırı hızı veya başka bir şey veriyordur tekrar başarılar

AloneFellow

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu sunucu açılmaz çünkü çalışıyoruz dediği zmanlarda bile eminim sunucuyu almamıştırlar bile kimseyi kandırmayalım onun dışında sunucu açılırsa sunucuyu beğendim fakat kılıçların yapımları çok basit gözüküyor umarım yüzük ve benzeri şeyler saldırı hızı veya başka bir şey veriyordur tekrar başarılar
Öncelikle, sunucunun normalde Ekim sonu açılması planlanıyordu. Ancak spawnımızı ve bosslarımızı + bir de kılıç mekaniğini değiştirmek istedik. Yani sunucuyu neredeyse baştan yaptık diyebiliriz. Bunun dışında tüm moblar ve dinozorlar bu mekaniklere göre tekrar ayarlandı ve düzeltildi.

İlminle amel etmeden bu mesajı yazdığını düşünerek söylüyorum ki, sunucu kesinlikle açılacak ve yaş ortalaması 15 ve üstü olacağından, eğer sunucu içinde de böyle saçma sapan bir mesaj yazarsan seni sunucudan bizzat kendim yasaklayacağım.

beklemeye devam ediyoruz... kaç günü kaldı ortalama?
Ortalama 10 veya 15 gün kaldı. Sunucu neredeyse açılacak. Hepinizi bekleriz :)

Armagedo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle selamun aleyküm sunucunun rpg olsun faction survival olsun kaliteliydi ama minecraft geneli lapisli kolay direk kit ile demir elmas set almaya alışık oldugu icin sw ye girdiginde oynadi oynadi bir yere varamayinca ya birakti yada serveri baltaladi bu yüzden swlerin çoğu kapandi başka bir nedeni yok ama yinede eksikleri görülüp yeniden daha kaliteli bir şekilde açmaya devam ediliyor bu sürecin sonucunda serverlerden biri kesin eninde sonunda tutacaktır. {baştakiler iddaalı}

pselvaggi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ilk sunucularınızda da burdaydım yine mükemmel işler çıkartmaya devam ediyorsunuz. ve büyük ihtimalle cuma günü açılacak arkadaşlar :)