Neden hiç modlu sunucu yok?

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Böyle konular açmayı artık forumda bırakın.Neyse yine de cevap vereyim.Türkiye'de ki insanlar yeni oyun modlarına açık değiller.Eh 7-13 yaş arasındaki arkadaşlardan ne bekliyorsak biz?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
modlu sunucunun devamlılığı yok + çok yüksek masrafları var modlu sunucu kurmanın o masrafları karşılamanın imkanı yok

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Kısaca uzatmadan 1.sebep kitle 2.ve büyük sebep ise kolay bir şey değil diğer sunucuların aksine.

iPhone_X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
"hadi zamqi fekşin girek editli item dilenek adam kesek zbilememi hayde"
Sen gelip bu kitleye "Modded Survival"'in zevkini anlatacak mısın? Ben zamanın da birçok kez denedim devamlılığından tut masrafına kadar hiçbir kârlı durum yok. Bide "TOXIC" olayı da var yok neymiş efenim glitch yaparmış.(En çok glitch yapan bendim :D)

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Masraftan ziyade çaba ki sen mod kurduğun zaman karşıdaki kişi modlu client ile bağlanmalı server'e lakin buna yapacak kitle bizde yok.

ByErenThe

Yalnızlık tek kelime, söylenişi ne kadar kolay.
En iyi cevaplar
0
Bence bizim milletimizin üşengeçliğinden oluyor... İşte bu yüzden 1 adım ileri gidemedik yıllardır.

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
Modlu sunucular dünya çapında bile o kadar popüler değil.
Sebebi ise çoğu moda sürekli patch gelmesi ve oyuncu ile serverin sürekli aynı derecede gelişememesi.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Sorun Bunlardan Biri Değil. Sorunun Temeli Cahillik. Kim Essentials'ın Yerini Alacak Mod Gösterebilir. Ya da İlk Örneği Geçelim. Sunucu Sahibi Nasıl Kontrol Sağlıyacak. Bunları Bilmiyorlar. Bir Kaynkaları YOK. Zannettikleri Şu: Modlu Açalım Arklarla Takılırız.. Bu Yüzden de Açamıyorlar