Poyro
Super Smash Brothers for Nintendo Switch
- En iyi cevaplar
- 0
Çok zeki olmaktan nefret mi ediyorsunuz? Hayatınızı aptallaşarak daha güzelleştirmek istiyor ama IQ'nuzu düşürmenin yolunu bulamıyor musunuz?
Size bir müjdemiz var. BUNU
Memz kimsenin tanımadığı ünlü forumcu(az önce türkçeyi katleden) @Poyro tarafından yapılmış bir oynatma listesidir. İçinde Crash Bandicoot memelerinden Linkin Park - Crawling'e kadar tüm gereksiz videolar vardır.
Aslında Memz kullanmak çok kolaydır! Yapmanız gereken tek şey beyninize her giren bilgi için istediğiniz sayıda video izlemektir. İsterseniz bunu bilgi girmeden de yapabilirsiniz! Bunu yaparak IQ ve beyin hücrelerinizin sayısını düşürebilirsiniz!
MEMZ'deki videolar artık sıktı ve hala beynimi kullanabiliyorum.
Biz(yani ben) Memz'e sadece en aptalca videoları eklemek için büyük bir uğraş veriyoruz. O sebepten dolayı büyük ihtimalle 4-5 gün içinde 10 video daha bulabilirsiniz. Bu sırada açılan videolardaki önerilenler bölümünden daha iyi Memeler bulabilirsiniz. Eğer Memz'e yardımcı olmak istiyorsanız Memelerinizi lütfen özelden bana atınız.
Size bir müjdemiz var. BUNU
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
ile başarabilirsiniz!
Giriş yap veya üye ol.
NEDİR?Memz kimsenin tanımadığı ünlü forumcu(az önce türkçeyi katleden) @Poyro tarafından yapılmış bir oynatma listesidir. İçinde Crash Bandicoot memelerinden Linkin Park - Crawling'e kadar tüm gereksiz videolar vardır.
Giriş yap veya üye ol.
NASIL KULLANILIR?Aslında Memz kullanmak çok kolaydır! Yapmanız gereken tek şey beyninize her giren bilgi için istediğiniz sayıda video izlemektir. İsterseniz bunu bilgi girmeden de yapabilirsiniz! Bunu yaparak IQ ve beyin hücrelerinizin sayısını düşürebilirsiniz!
MEMZ'deki videolar artık sıktı ve hala beynimi kullanabiliyorum.
Biz(yani ben) Memz'e sadece en aptalca videoları eklemek için büyük bir uğraş veriyoruz. O sebepten dolayı büyük ihtimalle 4-5 gün içinde 10 video daha bulabilirsiniz. Bu sırada açılan videolardaki önerilenler bölümünden daha iyi Memeler bulabilirsiniz. Eğer Memz'e yardımcı olmak istiyorsanız Memelerinizi lütfen özelden bana atınız.
Önce:
ZeRo: Profosyonel Smash Bros Oyuncusu, En zor karakter olan Sheik'i oynuyor. Taktik ustası
Sonra:
Kazoo Kid: Casual For Glory Spamcısı. Cloud oynuyor. Sadece up-air spamlıyor
ZeRo: Profosyonel Smash Bros Oyuncusu, En zor karakter olan Sheik'i oynuyor. Taktik ustası
Sonra:
Kazoo Kid: Casual For Glory Spamcısı. Cloud oynuyor. Sadece up-air spamlıyor