Servere yeni kayıt olanların tagı

ZenG34

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar benim eskiden beri sunucu açma hevesim vardı bende bir başlangıç olarak aternosu seçtim benim sorum şu servere yeni kayıt olan kişiler oyuncu tagına sahip olmasını istiyorum fakat hepsi default olarak geliyor bu konularda acemiyim oyüzden soruyorum :)

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
-mc dosyalarına gir sırası ile plugins>group manager>worlds>world>groups.yml yi notepad++ ile aç mavi yazi ile default yazan yere oyuncu yaz
-sonraki adım essentials>config.yml alt bölümlerde essentials chat [yeşil yazılarla] o alanda groups format var ordaki default uda oyuncu yap
Not:burdan kitleri vb ayarlayabilirsin.

ZenG34

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
config.yml nin içinde essentials chat kısmını bulamadım sunucu versiyonunu yükseltsem ve essentials sürümünüde yükseltsem essentials chat kısmı gelirmi
birde not ekliyeyim sunucum spigot 1.8.7

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
essentials chat dediğim bölüm bu hocam kareler içinde essentials chat yazıyor

Ekli dosyalar

• capture-20171023-151514.png
    capture-20171023-151514.png
    279.6 KB · Görüntüleme: 402

ZenG34

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
chat kısmı var fakat essentials chat yazmıyor ve gruplarda yok :/

ZenG34

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok teşekkür ederim sayende essentialsde türkçeleşti :) sorunumda çözüldü tek sıkıntı chatte island level gözükmüyor neyse en kötü sıkıntımız böyle olsun tekrar teşekkür ederim :)

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yine aynı yere gel ve hangi grubun is leveli gözükmüyorsa kırmızı cizgili alanın içinde yazılmış yere koy örnek:
örn: Oyuncu: '&8[&3{ISLAND_LEVEL}&8] {DISPLAYNAME}&7&l &f{MESSAGE}.'

Ekli dosyalar

• capture-20171023-194519.png
    capture-20171023-194519.png
    281.8 KB · Görüntüleme: 332

ZenG34

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yine aynı yere gel ve hangi grubun is leveli gözükmüyorsa kırmızı cizgili alanın içinde yazılmış yere koy örnek:
örn: Oyuncu: '&8[&3{ISLAND_LEVEL}&8] {DISPLAYNAME}&7&l &f{MESSAGE}.'
onun yerine "format" yerine bölümüne yazsam olurmu bu çalışmadı :/

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
format bölümünün onla alakası yok format yanı sw yi reload çektiginde görünen yazı gereksiz
verdıgım kodlamayı düzgün ve büyük küçük harflere duyarlı şekilde yapın yanı
örn: Oyuncu yazısını her yerde Oyuncu yazın küçük harfle oyuncu yazmayın herpsi aynı olsun çalışmaz

ZenG34

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
format bölümünün onla alakası yok format yanı sw yi reload çektiginde görünen yazı gereksiz
verdıgım kodlamayı düzgün ve büyük küçük harflere duyarlı şekilde yapın yanı
örn: Oyuncu yazısını her yerde Oyuncu yazın küçük harfle oyuncu yazmayın herpsi aynı olsun çalışmaz
çok saol ama çalışmadı /manuadd isim Oyuncu yazdım büyük küçük harflere dikkat ettim çalışmadı :/