Üstünü ara, Xp Verme, Reklam Skripti!

Emrorem

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar,şimdi sırayla anlatayım:

İlk üstünüara plugini olacak.Bu pluginde karşımızdaki kişiye /ustunuara <İsim> ile istek göndereceğiz o kabul eder ise /kabulet ustunuara yazacak ve biz onun envanterini göreceğiz.Üstündeki eşyaları göreceğiz yani.Böyle bir plugin yoksa skript yazarsanız güzel olur.

İkinicisi ise XP vermek:
Oyunda mesela /xpver komutu ile xp verebileceğimiz bir plugin varmı.Örn: /xpver <isim> <miktar> Yazacağız ve kaç xp girdiysek o kadar XP gidecek adama.Bizdende XP eksilecek,tabii belirli bir sınırı olsun.Mesela adam ta mapin en ucundaysa ve bizde en başındaysak xpveremeyelim,belirli bir sınırı olsun.Örneğin 3 blok yakındaysak verebilelim.Bu /ustunuara'dada geçerli!

üçüncüsü:
Arkadaşlar oyunda reklam verme sistemi istiyorum.Örneğin kişi bir butona basacak veya tabelaya oyundaki 15 XP'si gidecek ve bir ekran açılacak orada vermek istediği reklamı yazacak.Tamam'a bastığında 15 XP'si gidecek ve herkesin chat'inde örneğin şöyle yazacak [TV34 REKLAM] Az kullanılmış kazmamı satıyorum! [XxXProXxX] O xxxproxxx yazan yerde kim veriyorsa reklamı onun ismi gözükecek,TV 34 ve ismin arasındaki yazıda ise ne yazdıysak o gözükecek.Böyle bir skript yapabilecek var mı? Veya bir komutta olabilir örn: /reklamver yazdığmızda yanına vereceğimiz reklamı yazalım ve 15 XP gitsin.Herkesin chat'inde yine bir yazı çıksın.Ancak muakkak reklamın başında [TV34 REKLAM] yazacak ondan sonra adamın yazdığı yazı,ondan sonra ise kişinin ismi yazacak.Bu arada sunucumda yazdığımız yazılar sadece 5 blok yakındakilere gidiyor,yani normal chatten gözüken bir sistem yapmayın,kimseye reklam yazısı gitmez sadece 5 blok yakındakilere gider.Onun yerine başka bir şey yapın herkese giden bir komut. Şimdiden sağolun!!

Skydentr

Marangoz
En iyi cevaplar
0
XP verme için şu eklentiyi :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Üstünü aramak için şu eklentiyi :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kurabilirsin.

Üçüncüsünü anlamadım :/

:/ Arkadaş skript istemiş hepsi skriptle yapılabilir şeyler, en yakın zamanda yapıp vereceğim. invsee üstünü arama olayı değildir. İnvsee adminler içindir. Cahillik diz boyu...

Neyse en yakın zamanda vereceğim..

Emrorem

Marangoz
En iyi cevaplar
0
:/ Arkadaş skript istemiş hepsi skriptle yapılabilir şeyler, en yakın zamanda yapıp vereceğim. invsee üstünü arama olayı değildir. İnvsee adminler içindir. Cahillik diz boyu...

Dostum çok sağol! Bir arkadaş ile halletmeye çalışıyoruz, olmaz ise sana danışacağım :) Bu arada reklam sistemini hallettim!

Biz beceremedik, bi el atarsan sevinirim.

aLoneMyth

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Milleti oyalıyorsun ve konuyu daha okumamışsın!

Adam konuda diyorki 'Böyle bir plugin yoksa skript yazarsanız güzel olur.'

İlk isteğinde envanter görüntüleme istemiş bunuda invsee eklentisi yapıyor.

Bilmeden konuşman çok ayıp , asıl cahil sen oluyorsun.

Skydentr

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Milleti oyalıyorsun ve konuyu daha okumamışsın!

Adam konuda diyorki 'Böyle bir plugin yoksa skript yazarsanız güzel olur.'

İlk isteğinde envanter görüntüleme istemiş bunuda invsee eklentisi yapıyor.

Bilmeden konuşman çok ayıp , asıl cahil sen oluyorsun.

Arkadaş invsee istemiyor demekki modern rpg yapıyorki rpg'ye uygun bir şey istiyor.
invsee'den eşyalar alınabiliyor. Yani invsee'yi uygulamak saçma olurdu.. Hiç
Rpg bilmediğinizden daha fazla konuşmuyacağım. iyi günler..

Emrorem

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaş invsee istemiyor demekki modern rpg yapıyorki rpg'ye uygun bir şey istiyor.
invsee'den eşyalar alınabiliyor. Yani invsee'yi uygulamak saçma olurdu.. Hiç
Rpg bilmediğinizden daha fazla konuşmuyacağım. iyi günler..
Tam üstüne bastın modern konseptli bir roleplay serveri kuruyorum, bu 2 skript benim için çok önemli skript bilen birisi ilgilenebilirmi?

Skydentr

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tam üstüne bastın modern konseptli bir roleplay serveri kuruyorum, bu 2 skript benim için çok önemli skript bilen birisi ilgilenebilirmi?
. Dostum ben dışardayım eve geçince mcye geri dönücem daha önce 3 tane Modern rp server kurdum ortak olabiliriz

Ücretli pluginleri satın almıştım araba helikopter motor uçak tank Sandal gemi denizaltı tren hala duruyor eve geçince konuşalın

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
2 sini yaptım diğerini biraz sonra atarım
PHP:
command /ustunara [<player>]:
    permission: ustunuara
    permission message: yetkin yok beyefendi/hanımefendi
    trigger:
        if arg 1 isn't set:
            send "oyuncu girilmeli"
        else:
            open the arg-1's inventory for the player
command /xpver [<player>] [<number>]:
    permission: xpver
    trigger:
        if arg 1 isn't set:
            send "oyuncu girilmeli"
        if arg 2 isn't set:
            send "sayı girilmeli"
        if arg 1 is set:
            if arg 2 is set:
                add arg-2 to arg-1's level
3. isteğin için bir kullanma sınırı olsun mu? veya tekrar kullanım süresi
ekleme: xpverde level veriyor deneyim vermeyi unuttum

Emrorem

Marangoz
En iyi cevaplar
0
2 sini yaptım diğerini biraz sonra atarım
PHP:
command /ustunara [<player>]:
    permission: ustunuara
    trigger:
        if arg 1 isn't set:
            send "oyuncu girilmeli"
        else:
            open the arg-1's inventory for the player
command /xpver [<player>] [<number>]:
    permission: xpver
    trigger:
        if arg 1 isn't set:
            send "oyuncu girilmeli"
        if arg 2 isn't set:
            send "sayı girilmeli"
        if arg 1 is set:
            if arg 2 is set:
                add arg-2 to arg-1's level
3. isteğin için bir kullanma sınırı olsun mu? veya tekrar kullanım süresi
ekleme: xpverde level veriyor deneyim vermeyi unuttum
Dostum ne anlatmak istediğimi anlamadın sanırım, xp verme sisteminde xp veriyor ancak xp silinmiyor.Yani şöyle olacak ben birine 3 xp veriyorum diyelim benden 3 xp silinecek verdiğim kişiye 3 xp gidecek./ustunuara sisteminde ise oyuncunun envanteri çıkıyor iyi güzelde item alabiliyorsun.Ben hiçbirşey alınmasını istemiyorum, sadece bakabilelim.Ayrıca /ustunuara'da sadece karşıdaki oyuncu kabul ederse bakabilelim.Yani biz /ustunuara (oyuncu) yazıp istek atalım adama adamda /ustunuara kabulet yazarsa envanteri bizde gözüksün ancak hiçbir item alamayalım.Sadece bakabilelim.Bu arada belirli bir sınır olsun demiştim, yani kişi sadece 3 blok yakınımızdaysa bu istekleri atabilelim.Eğer kişi 3 bloktan daha çok uzaktaysa chatte bu kişi yanında değil diye hata versin.Umarım anlamışsındır.Roleplay için bunlar çok gerekli.

Skydentr

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Dostum 3 blok istersen o kodlarla aşağıdaki kodu birleştirebilirsin aşağıdaki kod son 3 blok etraftaki kişilere etki eder..
Tabi bu looplar looplanan kişilere etki etmesi için to loop-player tarzı bir komut girilmeli @Umut Savas entegre eder. Basit bir şey..

loop all players in radius 15 of player:

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
Dostum 3 blok istersen o kodlarla aşağıdaki kodu birleştirebilirsin aşağıdaki kod son 3 blok etraftaki kişilere etki eder..
Tabi bu looplar looplanan kişilere etki etmesi için to loop-player tarzı bir komut girilmeli @Umut Savas entegre eder. Basit bir şey..

loop all players in radius 15 of player:
niye bütün oyuncuları çekeyim ki distance kullanır sadece istenilen oyuncu ile mesafeyi alırım.