Siteyi Aktif/Pasif Hale Getirmek

AkrepTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba gençler bir sorum olacak genelde siteye girdiğimizde index dosyası çalıştırılır ben bunu istediğim gibi bir panelden mesela site pasif butonuna tıkladığında ilk önce pasif.php'yi çalıştırmasını istiyorum yardım edermisiniz?

İstememin Sebebi: Mesela Bir BUG Oldu Bunu öncede farkettiniz ve diyer site kulllanıcılarının görmesini istemiyorsunuz bunun için lazım :)

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Veritabanın da bir alan oluştur "durum" adında. Ardından buna 0 ve 1 değerleri vererek bunu index.php dosyanda kontrol ettirip ona göre işlem yap.
PHP:
if ($durum == 1) {
   header("Location:pasif.php");
   exit();
}

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Phpmyadmin'den yeni bir tablo oluştur adı ayarlar olsun içine bakim adında bir int alanı oluştur. Sayfanın en üstünde site ayarlarını çek mysql'den. Eğer bakim'ın değeri 0'sa siteyi gösterecek 1'se göstermeyecek. Bunu da yapmak için veriyi çektikten sonra
PHP:
if ($ayarlar['bakim']==0)
{
//site kodları
}
else
{
    include_once 'pasif.php';
}

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Phpmyadmin'den yeni bir tablo oluştur adı ayarlar olsun içine bakim adında bir int alanı oluştur. Sayfanın en üstünde site ayarlarını çek mysql'den. Eğer bakim'ın değeri 0'sa siteyi gösterecek 1'se göstermeyecek. Bunu da yapmak için veriyi çektikten sonra
PHP:
if ($ayarlar['bakim']==0)
{
//site kodları
}
else
{
    include_once 'pasif.php';
}
Tavsiye etmiyorum çok uzatmış phpMyAdmin falan uğraşmana gerek yok. if bloğu açarsın true yaparsın bakıma moduna alacaksan php dosyasına girer true değeri false yapıp kaydedersinelse e girer oradan pasife yönlendirirsin.

AkrepTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşekkür Ederim Bunu İstediğim Her Sayfa İçin Yapabilirim Sorun Olmaz değilmi sadece site açılışında değilde ?

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek bir php dosyası oluşturup bu işlemleri yap sonra bu durumun olmasını istediğin dosyalara require ile o dosyayı çağır.