Twitch'te Son 24 Saat!

Raccktpeacy

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Twitch yayıncılarının eğlenceli ve komik anlarından oluşan video serimizin 11. videosunu yayınladık. Beğenin yada abone olun gibi bir talebim yok. Sadece Twitch takipçisi forumdaşlarımın eğleneceğini düşündüğüm bir video olduğu için paylaşmak istedim. Buyrun efenim iyi seyirler;

Son düzenleme:

Sedatreyiz27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Güzel video olmamış,sıkı bir Twitch takipçisi olarak,video'nu eksik buldum.Ama kısa sürede düzeltebileceğini düşünüyorum.
Ellerine sağlık!

Raccktpeacy

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Eywallah hocam yapmaya çalışıyoruz birşeyler zaten fazla bir oynamada yapılabileceğini düşünmüyorum konsept olarak. İçerik olarakta güncel o gün içinde twitch'te yaşananları paylaştığım için bu kadar eğlenceli olabiliyor. Bende çok eski videoları yaşanmış şeyleri birleştirip tabii ki daha iyi videolar çıkarabilirim ama konseptime ters. Yinede değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Son bölümü güncelledim bu arada konuda :)

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Bayanı çekmeseydin daha güzel olabilirmiş, izlerken o bayanın saniyelerinde yoğun kusma ve miğde asitlerimin ağızımdan çıkmaya çalıştığını hissettim.

Raccktpeacy

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Bayanı çekmeseydin daha güzel olabilirmiş, izlerken o bayanın saniyelerinde yoğun kusma ve miğde asitlerimin ağızımdan çıkmaya çalıştığını hissettim.
Geçmiş olsun hocam :) Umarım sağlığına kavuşmuşsundur. Mesajı düzenledim son eklediğim videoyu koydum burda o bağyan yok umarım beğenirsin :)

Rektamosiwo

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Tüm videolarınızı izledim, gerçekten kaliteli içerikler çıkarmışsınız. Bu videoların son yaşanan güncel olaylardan derlenmeside diğer bir + yön oldu benim gözümde. Kanal düzeninizi ve editlerinizi beğendim, takibe aldım sizi başarılarınızın ve videolarınızın devamını bekliyoruz hocam :)

Raccktpeacy

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Tüm videolarınızı izledim, gerçekten kaliteli içerikler çıkarmışsınız. Bu videoların son yaşanan güncel olaylardan derlenmeside diğer bir + yön oldu benim gözümde. Kanal düzeninizi ve editlerinizi beğendim, takibe aldım sizi başarılarınızın ve videolarınızın devamını bekliyoruz hocam :)
Eksik olma hocam yeni video ekledim başlıkta güncelledim. Allah razı olsun.