Yeni konu açtım

mesut1287

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SERVERI AÇTIM!!!!
MODPACK:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

modpacketini önceden indirenler güncellemesi yeter ip modpackin içinde vardır

Sunucu Bilgileri
Ram: 8GB
Sürüm: 1.7.10
Kişi Sayısı: 100

Minimap sorunu yaşarsanız 'M'ye tıklayarak 'Minimap options'ı seçin 'lower left'i 'upper right' yapın sorun düzelecektir.

Soropureiya

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
SERVERI AÇTIM!!!!
MODPACK:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

modpacketini önceden indirenler güncellemesi yeter ip modpackin içinde vardır

Sunucu Bilgileri
Ram: 8GB
Sürüm: 1.7.10
Kişi Sayısı: 100

Minimap sorunu yaşarsanız 'M'ye tıklayarak 'Minimap options'ı seçin 'lower left'i 'upper right' yapın sorun düzelecektir.
şşt gız bari update edince biraz teknik mod ekleseydin bune böle full fun mod configde mekanism var ama mod yok

Soropureiya

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Survival yada faction tarzı bi server kurmadım.Battlefield tarzı bi server kurdum
biraz teknik mod ekleyip teknoloji ağacı sistemi gibi bir şey yapabilirdin mesela uçaklar için bi teknik moddan motor vb parçaları yapmak gibi craftingleri zorlaştırıp teknoloji ağacı olurdu nasıl zorlaştırcağını merak ediyorsan en kolay çözüm minetweaker kullanmak direk skript ile değiştirebiliyorsun

mesut1287

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
biraz teknik mod ekleyip teknoloji ağacı sistemi gibi bir şey yapabilirdin mesela uçaklar için bi teknik moddan motor vb parçaları yapmak gibi craftingleri zorlaştırıp teknoloji ağacı olurdu nasıl zorlaştırcağını merak ediyorsan en kolay çözüm minetweaker kullanmak direk skript ile değiştirebiliyorsun
Ben SURVİVAL server açmadım ve craft sistemi zaten var

Soropureiya

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben SURVİVAL server açmadım ve craft sistemi zaten var
illa survival olması şartmı sence pvp ile para kasılır para ile motor vb şeyler alırsın gelişirsin kendin yaparsın illa SURVİVAL olucak diye bir şey yok minecraft sandbox oynudur o yüzden istediğin şekilde değiştirebilirsin ve bu kadar kızmana şaşırdım sadece tavsiye vermiştim lakin

emrekante

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Umarım umduğun kişi sayısına ulaşırsın türkiyede hiç modlu sunucu yok piyasaya yeni bir modlu sunucu eklenmesi ne kadar güzel

Sunucuya girilmiyor bu arada