Fantasy Ship | HUB Lobby | Blaze Network

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Bu seferki çalışman da güzel olmuş.Ama bence eksikleri var.Örneğin yağmurlu bir hava yapıp gemiye yıldırım çarpıp gemiye parçalanma hissi güzel olabilirdi.Yahut geminin etrafında kargaların uçması da ilginç olabilirdi.Yine de tebrikler!

FatihDGTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hocam siz çok başarılısınız.Vallaha helal ettiğim yedinci kişisiniz.Bu gemiyi yapmak azim
ve sabır gerektirir.Siz bunları kasıp kavurmuşsunuz.Gerçekten başarılı bir yapı.Tebrikler!

VIthreon

Voxel Artist
En iyi cevaplar
0
Direk beğenmedim diye kestirip atacaktım ama konunun sahibi sıradan biri olmayınca biraz yazayım dedim..
Aslında lobi olarak düşünmezsek fena değil ama şu yapıya lobi demeyi yakıştıramıyorum. Yani yelkenli gemiden lobi olmaz diyorum.
Ayrıca gemi çok basık. Yelken boylarını dahada uzatmalıydın. Şu haliyle baktığımda çok cılız görünüyor yani.
Beğendiğim tarafıda özellikle arka kısım oldu.

Edit: Diğer paylaşımını 4 saatte yapmıştın ve 3 'bol köpüklü' kahve içmiştin. Şimdide 8 saatte 4 tane köppükklü içmişsin. Burdan yola çıkarsak 24 saatin 8 saatinde uyuduğunu varsayarsak günde 16,5 köppüklü içiyorsun demektir. Allah aile bütçenize yardım etsin :)

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Direk beğenmedim diye kestirip atacaktım ama konunun sahibi sıradan biri olmayınca biraz yazayım dedim..
Aslında lobi olarak düşünmezsek fena değil ama şu yapıya lobi demeyi yakıştıramıyorum. Yani yelkenli gemiden lobi olmaz diyorum.
Ayrıca gemi çok basık. Yelken boylarını dahada uzatmalıydın. Şu haliyle baktığımda çok cılız görünüyor yani.
Beğendiğim tarafıda özellikle arka kısım oldu.

Edit: Diğer paylaşımını 4 saatte yapmıştın ve 3 'bol köpüklü' kahve içmiştin. Şimdide 8 saatte 4 tane köppükklü içmişsin. Burdan yola çıkarsak 24 saatin 8 saatinde uyuduğunu varsayarsak günde 16,5 köppüklü içiyorsun demektir. Allah aile bütçenize yardım etsin :)
Günde 2 köpüklü içiyorum basit bir mantık ile kaç günde bitirdiğimi veya günde kaç saat yaptığımı bulabilirsin. :) Yelkenler küçük oldu evet haklısın ama böylede pek orantısız durmuyor geminin uzunluğunun ortalama yarısı kadar yükseklik var oran orantı korunmuş oluyor böylece.Sunucu yöneticisine lobi için aklında bir fikir var mı diye sordum o da fantastik gemilerden hoşlandığını dile getirdi onun doğrultusunda elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştım yani sonuçta block art odaklı çalışmıyorum.Gerçek hayattaki lobileri incelediğimizde her mekana odaya salona tek bir odadan salondan mekandan erişilebilen yerlere diyoruz 50x50 alandan bile lobi olabilir taa ki güzel yapılana kadar.Yorumun için teşekkür ederim.

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
En iyi cevaplar
59
Baktığımda lobi olarak değil de gemi olarak görüyorum. Bunun dışında güzel olmuş fakat yelkenler biraz garip durmuş.