Kimler kaldı

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba gençler şöyle girdim bi eski konulara falan bakıyordum,temmuz gibi de böyle konu açılmış yeni gördüm bildirimlerden tekrar açmak istedim,bakıp duygulandım duygulanmamak elde değil,üstelik 6.sınıfta falan katıldığım halde bu foruma bana kimse çocuk muamelesi yapmamıştı en güzel günlerimi geçiriyordum.Kaldı mı kimse bakayım ? LegendWH ben diğer rumuzum ile.Özlemişim buraları :)

Bunu da buraya bırakmazsam olmaz :

kimse kalmamış sanırım mükemmel :ci:

Son düzenleme:

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Artık eskilerin de yenilerin de bir önemi yok. Forum gamer ailesi olarak herkes eşit :) Şaka leyn şaka, forumumuza yeni üyeler can katıyor.
Dipçik : Eskiyim, bu yeni ve çoq qizli hesap ulen

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Artık eskilerin de yenilerin de bir önemi yok. Forum gamer ailesi olarak herkes eşit :) Şaka leyn şaka, forumumuza yeni üyeler can katıyor.
Dipçik : Eskiyim, bu yeni ve çoq qizli hesap ulen
Ben yeniler aşağılık köleler demedim ki
aslında öyle de olabilirler bize hizmet etsinler ehehe

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rezimi alayım şurdan. O kadar eski değilim ama seni forumda bir ara aktif görüyodum diye hatırlıyorum. Bu kadar cana yakın olduğunu hatırlamıyorum tabi :D

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Rezimi alayım şurdan. O kadar eski değilim ama seni forumda bir ara aktif görüyodum diye hatırlıyorum. Bu kadar cana yakın olduğunu hatırlamıyorum tabi :D
Adanada mıydın ? Bi sıralar senle konuşuyorduk çünkü :D

Ben foruma Lise 2'de katılmıştım, hiçbir muhabbetim yoktu. "Linkleri görebilmek için üye olunuz." vardı galiba.
Kayıt olduğun sırada ben sadece izliyordum forumu,ve evet sonra sırf o linkler yüzünden kayıt olmuştum,adventure map indiriyordum :D

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
LegendWH??? Aha hatırladım seni (:
Eski hesabım ile 2014-2015 civarındanım. Bu forum Beni animeye başlattığındandır, bir türlü "unfollow" düğmesine basasım gelmiyor :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
LegendWH??? Aha hatırladım seni (:
Eski hesabım ile 2014-2015 civarındanım. Bu forum Beni animeye başlattığındandır, bir türlü "unfollow" düğmesine basasım gelmiyor :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen LegendWH de senin diğer adın neydi ben hatırlamadım çünkü .d

FatihDGTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aslında bu forum bağı bir başkadır.Bende 1 yıla aşkın bu forumda bulunuyorum.
Forumun ne iyisi ne kötüsünü gördüm.Ama biz forumdaşlar birbirimize bağlıyız ,
samimiyiz.Sosyaliz , inşallahta hep böyle olacağız...