Minecraft Survival Hakkında

İpeksi Spawner Sanal Chest Market olsunmu olmasınmı?

• Olmasın, survivale aykırı.

Kullanılan: 3 75.0%
  • Olsun, survival böyle daha iyi.

Kullanılan: 1 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

KadirSpecial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar survival sunucuda, İpeksi Spawner Sanal Chest Market olmalı mıdır? yoksa olmamalımıdır?

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumu topluca göz doktoruna götürmek gerek.
Minecraft sunucularıyla, Minecraft eklentileriyle veya Minecraft modlarıyla ilgili konuların bu bölüme açılması yasaktır. Oyunda yaşadığınız crash, donma, kasma, dünya oluşturma, doku (texture) sorunları vb. sorunlar hakkında olan konularınızı buraya açabilirsiniz. Satın aldığınız Minecraft premium hesapları ile ilgili aklınıza takılan soruları burada sorabilirsiniz. Eğer nereye konu açacağınızı bilmiyorsanız Forum Destek Bölümü'nden konunuzun nerede olması gerektiği hakkında bilgi alabilirsiniz. Forum Destek Bölümü için tıklayın.

BonezCrusherTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer İpeksi, spawner, sanal chest, market gibi özellikleri kendin özgün bir şekilde yapabilirsen olur bence olmalıdır. :)

Son düzenleme:

GraphicError

Marangoz
En iyi cevaplar
1
Önemli olan yukarıda yazan pluginlerin kullanılıp kullanılmaması değil ki.
Önemli olan sunucuların genel sorunlarının hack, hile hurda ve sunucu karalama, saldırmakla uğraşan yetkililere sahip olması.
Bu anlayıştaki arkadaşlarımız vazgeçtiğinde en kötü sunucu bile şahlanacaktır.
Ben şahsen Chest pluginini aykırı görüyorum fakat oyuncu arkadaşlarımızın daha güzel oynaması için gerekli bir plugin olarak görüyorum.
İpeksili spawner - Bu sistemin neden çıktığını hala bilmemekle beraber amacınında survivala uygun olmadığını düşünüyorum. Fakat XP kasmak istemeyen bireylerin yani canı hemen sıkılan arkadaşlar için güzel bir eklenti.
Şuanki duruma göre kullanılmalı.