AbwayHabbo Sunucusunu acıyoruz Yetkili gerekiyor

Afrodit11

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ilk oncelikle sizlere AbwayHabbo sunucusunu tanıtacağım :bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak:
Habbo bir ingiliz yapımı oyundur tarayıcılı bir oyundur oyunun %75 i Türk Kisilerden olusuyor ama Bizde MC de Yani Minecraftda bir Habbo deil Habbo olursa aynı olur Telif yapmıs oluruz AbwayHabbo Serverini açacağız
Açtıkda Pluginlerin %75 i tamam Değişik bir oyun sizi Bekleycek:para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para::para:
Alım Formu:Ad:
Oyun Nick:
Yas:
Yetki bilgin: wg wand Plugin:% ile ifade ediniz
iletisim:Ts3 sunucum olcak Ts3 zorunlu ama mic zorunlu değil Eger yetkiliysen Tabi yada TS3 YOKSA bana Facebook dan ulasabilirsin
Ordanda yok diyorsan alamam kb.:aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık::aşık:
İP:AbwayHabbo.aternos.me
Basvurulara Yarın bakacağım

Son düzenleme:

DerpBoy

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aternos sunucuda kare buildler ve server açtımlar v1239120983e1

Cordlesss

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun Nick: Lilsi
Yas: 15
Yetki bilgi (wg wand Plugin:% ile ifade ediniz) : WG: %100 WE %100 Plugin %82
iletisim (Ts3 sunucum olcak Ts3 zorunlu ama mic zorunlu değil) : Açıyorum.

Afrodit11

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oyun Nick: Lilsi
Yas: 15
Yetki bilgi (wg wand Plugin:% ile ifade ediniz) : WG: %100 WE %100 Plugin %82
iletisim (Ts3 sunucum olcak Ts3 zorunlu ama mic zorunlu değil) : Açıyorum.
Alındınız sunucuyu açıyorum simdi

Aternos sunucuda kare buildler ve server açtımlar v1239120983e1
Alınıdız serveri açıyorum şimdi

Server Kapalı Bro Neden
Suan acıyorum serveri
Actım serveri usan

Son düzenleme:

CharacterKill

I love you 3000.
En iyi cevaplar
0
Alım Formu:Ad:Hasan Bulut
Oyun Nick:BomberBulut
Yas:14
Yetki bilgin: wg wand Plugin:% ile ifade ediniz Wg:%87 Wand %90 Plugin ?75
iletisim:Ts3 sunucum olcak Ts3 zorunlu ama mic zorunlu değil

senmoseee

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun Nick: ItzHackersTR
Yas: 16
Yetki bilgin : wg wand Plugin: 3 yıldır pluginerim %75 civarı
iletisim: SKYPE := alicihan1094

sewrose

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Alım Formu:Ad:MUSTAFA
Oyun Nick:SEWROSE
Yas:13
Yetki bilgin: wg wand Plugin:% ile ifade ediniz WAND %90 wg % 85 mevki builder skype MCH

Absolished

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad:Berke Ünal
Oyun Nick:GizliKiz
Yas:12
Yetki Bilgin:WE Duruma göre Değişir WG'de aynı şekilde ama veirsek 90 85.
İletişim:TS3 de var Facede