- En iyi cevaplar
- 3
Arkadaşlar bu skyblock level'ini nasıl yapabilirim resimdeki gibi - K veya bin gibi
Örnek : [ 33.00k ] falan gibi
Son düzenleme:
Yalnız ben bundan kastetmemiştimTıklayın.
Youtubede videolarda mevcut, biraz daha ararsan daha detaylı şeyler bulabilirsin. Fakat yukarıdaki linkde güzel bilgi verilmiş.
Benim amacım o bir sürü sıfırlı ada leveli yerine 1000'ise mesela 1.0K olsunEssentials'ın config.yml kısmından EssentialsChat'i bulunuz ondan sonra sizin EssentialsChat bölümünde kırmızı ile altı çizili olan yer yoktur o bölümü ekleyiniz ve ekledikten sonra hata yapıp yapmadığınız kontrol ediniz çünkü Essentials'da hata olduğu zaman plugin hata veriyor. (Not: Ada leveli'nin oyuncu tagının yanında gözükebilmesi için askyblock pluginin yüklü olması gerekmektedir.)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
O bölümden ayarlanması gerekiyor diye biliyorum ama skript ile yapmayı denerim sizin için.Yalnız ben bundan kastetmemiştim
Benim amacım o bir sürü sıfırlı ada leveli yerine 1000'ise mesela 1.0K olsun
olur skype varsa eklermisin ?O bölümden ayarlanması gerekiyor diye biliyorum ama skript ile yapmayı denerim sizin için.
Ben bir yapmayı denerim yapabilirsem size forumdan özel mesaj yolu ile ulaşırım, iyi akşamlar.olur skype varsa eklermisin ?