TürkTelekom İnternet Hız Sorunu Yaşayanlar..

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar eğer sizde "İnternet hızım 1 mbps i bile bulmuyor" diyorsanız okumaya devam edin :)

1 haftadır TürkTelekomla uğraşıyorum arkadaşlar.
Hız sorunum var diyorum biz gerekenleri yaptık hat yoğunluğundan dolayı yavaşlık var diyip sizi galeye almıyorlar.
9 aydır 13.5 mbps iken birden 10 mbps oluyor ve bulunduğunuz bölgede abone sayısı artmıştır diyerek sizi yemeye çalışıyorlar, lütfen gerçekci davranalım ve böyle şeylere aldanmayalım.
İçeriden birileri bizim internetimizle oyuncak gibi oynuyor.
Böyle bir durum olduğu zaman yavaşlığı hissettiğinizde modeminizi Fabrika Ayarlarına sıfırlayın.
Hız probleminiz gidiyor, gerçekten birileri içeride hakkımızı yiyor.

Umarım bu yazı işinize yarar. İyi forumlar :)

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onun sebebi internette yazı okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum rooterleri olan şirketteki anlaşması bitmiş başka bir şirkete taşıyorlarmış bu kesilmeler, yavaşlamalar vs 2-3 ay devam edicek diyorlardı ne kadar doğru bilemem anlattığın gibi oluyorsa güzel bir anlatım olmuş çoğu kişinin ihtiyacına yarıcağına inanıyorum

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya da benim gibi wifi şifre koymayıp sadece şu mac adreslerine izin ver seçeneğini şey yapıp evdeki tellerin mac adreslerini ekleyip sorun yaşamıyabilirsiniz :D (Dsmart Kullanıyorum yani modem tp-link)

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
Bizim orada altyapı dahi yok. En yüksek modem hızı 2 MB/s. Telefondan'da ev içi E, ev dışında 3G := hatta o kadar hızlı ki ben daha google'da arama yapmadan arama sonuçlarını veriyor.

2 mbs yine iyi, ayın ilk 3-4 günü böyle. Sonrasında 300kbs :ciddi:

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben arşivcilik yapıyorum gece 2 sabah 8 işte anlarsınız mağdur adamın halinden :D

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizim orada altyapı dahi yok. En yüksek modem hızı 2 MB/s. Telefondan'da ev içi E, ev dışında 3G := hatta o kadar hızlı ki ben daha google'da arama yapmadan arama sonuçlarını veriyor.

2 mbs yine iyi, ayın ilk 3-4 günü böyle. Sonrasında 300kbs :ciddi:
2 MB/s ile 2 MBPS farkli seyler. 2 MB/s download hizi gayet iyi.

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Feelsbadman :( benimkide 100GB'den sonra 5.5MB ile indirmeye devam ediyor. :(
Ya sen çıvaısdıasdaısvavsdas 5.5mb ne demek ulan ben o internet hızıyla nirvanaya ulaşırım ben 18 gblik paydayi 4 gün pcyi açık tutarak yüklemiş insanım neyin 5.5mbsinden bahsediyorsun sen o hız nirvana abiğğğğğğ

SedatRx

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Türk Telekom :/ (Kota bitmiş halde)

Download : 22.95 Mbps
Upload : 2.07 Mbps

Fena film arşivlerim ama bu net beni üzüyor. 10 aylık TürkTelekom kullanıcısıyım..