Sizce gidildikçe abartılı mı oluyor ? / Daha mı güzel oluyor ?

Sizce ?

• Gayet güzel oluyor , yeni eklentilere bayılıyorum.

Kullanılan: 7 46.7%
  • Kötü oluyor , Minecraft'ta alışıldık versiyonlar daha güzel.

Kullanılan: 5 33.3%
  • Bir güzel , bir kötü...

Kullanılan: 1 6.7%
  • Kararsız kaldım.

Kullanılan: 2 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    15

FatihDGTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkese merhabalar Minecraftsever forum.gamer üyeleri.

Arkadaşlar , bildiğiniz üzere Minecraft her geçen gün yeni bir sürüm çıkartıyor.Buda Minecraft'ı
bir hayli etkiliyor.1.8/1.9/1.10/1.11/1.12 diye gidiyor...
Bence bu artık alışıldık bir durum ancak iyi veya kötü olması oyuncuları da etkileyecek.Sizlere
soruyorum ; Sizce Minecraft , gidildikçe daha mı kötü versiyonlar , eklentiler geliyor abartılıyor , yoksa
daha tersi daha mı güzel oluyor ?
Bana göre daha güzel oluyor.Çünkü her geçen gün yeni bir eklenti ile blocklar geliyor , devreler
geliyor... Her geçen gün değişiklik olup , alışılmadık şeyleri yapmıyoruz.Bence gayet güzel bir
şey.

Evet arkadaşlar yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz ,
teşekkürler.

@FullForceHD
@GraphicError
@Gutenberg
@Swuupie

GraphicError

Marangoz
En iyi cevaplar
1
Bence minecraft'ın gelişmesi güzel bir olay fakat sunucular açısından zararlı, sürekli güncellemeler vs. yetişilmiyor. Oyuncular nerdeyse hep bölündü 1.7 + 1.8 VS 1.12 gibi bir savaş var artık ortada...

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bence gayet güzel gelişiyor, papağanlar ve lamalar. Çok iyi fikirler var aklımda hemde çok tabi türkiyede tutmicağı için sadece hobi olarak yapıcam :D.

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
Bu mesele uzun uzadıya açıklanarak konuşulabilir. Ancak kısaca üzerinden geçicem. Öncelikle şu "değişiklikler"den bahsedelim.

1-Recipeları gösterme özelliği
  • Minecraft başta yapması gerekeni çok geç yaptı. Tabii bunun üzerinden Microsoft etkisi de bulunmakta. Uzun bir konu burda salıyorum.
2-Oyunu küçük yaş kitlesine hitap ettirriyorlar
  • 1.12.2'ye ilk defa geçen gün girdim ve sağ üst tarafta çevreye bakmak için fareyi kullanın yazıyordu. Bunun kısa bir özet olduğunu düşünüyorum.
3-Kullanım alanlarını geliştirme, arttırma
  • Oyunu artık oyun olma kısmından çıkartıyorlar. Şu link meseleyi özetleyecektir.
    Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
  • Bu aynı zaman da 2 numaralı maddeyi de desteklemekte.
4-Ek içerik, modları oyuna ekleme
  • Lâmalar, dans eden papağanlar, farklı nota blokları, end değişikliği... gerçekçilik ve oluşturuculuk/yaratıcılık özelliklerini arttırdılar.
  • Bazı modlara artık gerek kalmadı diye biliriz. 1.12 üzerindeki "Recipe gösterme" özelliğini hiç denemedim ancak bunun sayesinde NEI kullanmaya gerek kalmıyor.
Aklıma şimdilik bunlar geldi, kısa geçtiğim için eksikleri var.
Eski bir Minecraft kullanıcısı olarak bu gelenler "UMRUMDA DEĞİL". Survival oyuncusunu ilgilendirecek tek değişiklik "End" onu da beğenmedim. Belki de modları oynadıktan sonra bu değişiklikler, yenilikler değerli gelmediği içindir. Bilemeyeceğim.​

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bu mesele uzun uzadıya açıklanarak konuşulabilir. Ancak kısaca üzerinden geçicem. Öncelikle şu "değişiklikler"den bahsedelim.

1-Recipeları gösterme özelliği
  • Minecraft başta yapması gerekeni çok geç yaptı. Tabii bunun üzerinden Microsoft etkisi de bulunmakta. Uzun bir konu burda salıyorum.
2-Oyunu küçük yaş kitlesine hitap ettirriyorlar
  • 1.12.2'ye ilk defa geçen gün girdim ve sağ üst tarafta çevreye bakmak için fareyi kullanın yazıyordu. Bunun kısa bir özet olduğunu düşünüyorum.
3-Kullanım alanlarını geliştirme, arttırma
  • Oyunu artık oyun olma kısmından çıkartıyorlar. Şu link meseleyi özetleyecektir.
    Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
  • Bu aynı zaman da 2 numaralı maddeyi de desteklemekte.
4-Ek içerik, modları oyuna ekleme
  • Lâmalar, dans eden papağanlar, farklı nota blokları, end değişikliği... gerçekçilik ve oluşturuculuk/yaratıcılık özelliklerini arttırdılar.
  • Bazı modlara artık gerek kalmadı diye biliriz. 1.12 üzerindeki "Recipe gösterme" özelliğini hiç denemedim ancak bunun sayesinde NEI kullanmaya gerek kalmıyor.
Aklıma şimdilik bunlar geldi, kısa geçtiğim için eksikleri var.
Eski bir Minecraft kullanıcısı olarak bu gelenler "UMRUMDA DEĞİL". Survival oyuncusunu ilgilendirecek tek değişiklik "End" onu da beğenmedim. Belki de modları oynadıktan sonra bu değişiklikler, yenilikler değerli gelmediği içindir. Bilemeyeceğim.​
nei bitek craftları öğrenmeye yaramıyoki birçok özelliği var en sevdiğim ise mod paketlerinin olmazsa olmazı otomatik item dizme

Hyroeth

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Faction, skyblock sunucular için gayet güzel oluyor fakat, 1.9`dan sonraki vuruş sistemi pvp sunucularını olumsuz etkiledi. Bu yüzden birçok pvp sunucusu 1.7x, 1.8x.

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
En iyi cevaplar
59
Minecraft yeni sürümleriyle daha güzel bir hal alıyor.