Cs:Go Yeni Güncelleme! / Yeni Ranklar Ve Maplar !

IYusuf_DemirI

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Millet bugün Cs:Go'ya gelmiş olan 13.11.2017 güncellemesini sizler için açıklamaya çalıştım, umarım faydalı bir video olmuştur. Eğer sevdiyseniz abone olarak bana destek olabilirsiniz daha farklı videolar ile görüşmek üzere.

Inside kimdir,neler ile uğraşır,ne oynar,nerelerde aktif gibi bütün soruların cevabı için hem kanalımıza abone olabilir hemde bizleri diğer platformlardan takip edebilirsiniz!

Eğer video hoşunuza gittiyse beğenmeyi unutmayın!
Kanala abone ol:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gayet güzel ve açıklayıcı bir anlatım. Mükemmel. Çoğu updateyi yayınlar isen sürekli olan birsürü takipçi (ki bende dahil) kazanabilirsin.
Biraz daha yavaş konuşsan daha güzel olabilirdi ancak tarzın hızlı konuşmak sanırım.
Herney ise açıklama güzel ama update kötü.
C++ öğrenen hack çıkartıyor. Vac yiyen de yok. Ne hali olcak CSGO'nun bilmem. Ancak skin sistemine hala aşığım.

IYusuf_DemirI

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gayet güzel ve açıklayıcı bir anlatım. Mükemmel. Çoğu updateyi yayınlar isen sürekli olan birsürü takipçi (ki bende dahil) kazanabilirsin.
Biraz daha yavaş konuşsan daha güzel olabilirdi ancak tarzın hızlı konuşmak sanırım.
Herney ise açıklama güzel ama update kötü.
C++ öğrenen hack çıkartıyor. Vac yiyen de yok. Ne hali olcak CSGO'nun bilmem. Ancak skin sistemine hala aşığım.
Aynen biraz hızlı konuştuğumun farkındayım :D. Bu tür güncellemeler geldikçe her daim paylaşmaya hazır olacağım. Takip ettiğiniz için teşekkürler, iyi forumlar.​

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Güzel anlatmışsın fakat biraz hızlı konuşmuşsun herhalde ama o kadar olur önemli değil. güzel bir video olmuş, başarılar. :)