Minecraft'da En sevdiğiniz oyun modu hangisi ?

Minecraft'da En sevdiğiniz oyun modu hangisi ?

• Factions

• SkyBlock

• Creative

• Eggwars

• Skywars

• Bedwars

• SurvivalGames

• KitPvp

• FFA

• OP Skyblock

• Survival

• TheLab

• SpeedBuild

• BuildBattle

• Gravity

• Murder

• SkyGiants

• ArenaPvp

• Parkur

• Rpg

• MiniWalls

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Factions ve Skyblock türü daha çok hoşuma gidiyor benim eğlenceli oluyor. :)

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
hypixelda UHC
Çok eğlenceli. Eğer her hangi biri en eğlenceli oyun modunun UHC olmadığını düşünüyorlarsa UHC oynamamışlardır.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Oylamada olmadığı için ekliyorum.Öğrenilmesi biraz zor olan bendingi çok seviyorum.Eğer kısaca bendingi anlatmamızı isterseniz şöyle anlatabilirim:
Bu pluginde toplam 4 element artı bir dövüş sanatı var.Toprak lav metal kum v.b bükebiliyor.Ateşse yıldırım ve patlamaları kontrol ediyor.Su insanların kanlarını bükme özelliğine sahipken chi ise insanları felç ediyor.Ve bu kişiler toplanıp vs atınca ortaya güzel bir şey çıkmıyor değil.

NightHawk99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oylamada olmadığı için ekliyorum.Öğrenilmesi biraz zor olan bendingi çok seviyorum.Eğer kısaca bendingi anlatmamızı isterseniz şöyle anlatabilirim:
Bu pluginde toplam 4 element artı bir dövüş sanatı var.Toprak lav metal kum v.b bükebiliyor.Ateşse yıldırım ve patlamaları kontrol ediyor.Su insanların kanlarını bükme özelliğine sahipken chi ise insanları felç ediyor.Ve bu kişiler toplanıp vs atınca ortaya güzel bir şey çıkmıyor değil.
Güzele benziyor, söylediğin oyun modunu içeren bir sunucu varsa yazarmısın bakmak isterim

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
Bu avatar dizisinden esinlenmemiş mi kan bükücüler falan?

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
RPG, Factions, Free For All, ArenaPvP, Creative'den vazgeçilmez. Aralarında en sevdiğim ise RPG, yaratıcılık bitmiyor.