BayrakPvP Rehber Alımları

Dretnot

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İp skypeden verilecektir. Formu doldurunuz.
AD:
SOYAD:
PVP BİLGİN:
YETKİLİ OLMASANDA SERVERDE OYNAR MISIN?(ZORUNLU):
BİZE KOLAY ALIŞIR MISIN?:
KAÇ SAAT AKTİF OLURSUN?:

GameZomer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD: ALP
SOYAD: KÖKSAL
PVP BİLGİN: Jitter yapmak olta atmak critic atmak
REHBERLİK BİLGİN(ZORUNLU): Efsane normalde pluginerim Ama kısaca görevlerinden bahsedeyim Küfür edenleri mutelemek hile açanları jaillemek oyunculara yardım etmek soruları cevaplamak
YETKİLİ OLMASANDA SERVERDE OYNAR MISIN?(ZORUNLU): Evet
BİZE KOLAY ALIŞIR MISIN?: Tabikide
KAÇ SAAT AKTİF OLURSUN?: 8+

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
AD:Borakan
SOYAD:Tunaboyu
PVP BİLGİN:%100 [Şaka Şaka] PvP Ortak Bir Alanda Diğer Oyuncularla Belirli Ekipmanlar Alarak Savaştığın FFA Oyundur.. 1vs1 İste Ortak Olmayan 2 Kişi Arasında Olan Farklı Türleri Olan Savaştır..
REHBERLİK BİLGİN(ZORUNLU):%100 [Şaka Şaka]''/mute'' susturma ''/ban'' oyuncuyu sunucudan yasaklama.. Rehberlik Bir Kişinin Yapamadığı veya Bulamadığı Şeylere Yardım Eden Kişiye veya Sunucuda Yasak Olan Şeyleri Yapanlara Gerekli Cezaları Veren Kişiye Denir..
YETKİLİ OLMASANDA SERVERDE OYNAR MISIN?(ZORUNLU):Evet.. Ama Sunucu Projem Olacak.. O Olursa Maalesef :(
BİZE KOLAY ALIŞIR MISIN?:Neden Alışamayım ki :)
KAÇ SAAT AKTİF OLURSUN?: bi 5 veya 4 ama bazen 3
SKYPE: Skype Kullanmıyorum ama ''borakan_tunaboyu_skype'' Özelden buradan ip atarsanız sevinirim.. Skype Kullanmam Ama İşe Başladığımda Kullanırım mikrafon açmadan..

İyi Günler :) :pala::para:

Dretnot

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD: ALP
SOYAD: KÖKSAL
PVP BİLGİN: Jitter yapmak olta atmak critic atmak
REHBERLİK BİLGİN(ZORUNLU): Efsane normalde pluginerim Ama kısaca görevlerinden bahsedeyim Küfür edenleri mutelemek hile açanları jaillemek oyunculara yardım etmek soruları cevaplamak
YETKİLİ OLMASANDA SERVERDE OYNAR MISIN?(ZORUNLU): Evet
BİZE KOLAY ALIŞIR MISIN?: Tabikide
KAÇ SAAT AKTİF OLURSUN?: 8+
Alındınız! skypeden ip verilecektir.

AD:Borakan
SOYAD:Tunaboyu
PVP BİLGİN:%100 [Şaka Şaka] PvP Ortak Bir Alanda Diğer Oyuncularla Belirli Ekipmanlar Alarak Savaştığın FFA Oyundur.. 1vs1 İste Ortak Olmayan 2 Kişi Arasında Olan Farklı Türleri Olan Savaştır..
REHBERLİK BİLGİN(ZORUNLU):%100 [Şaka Şaka]''/mute'' susturma ''/ban'' oyuncuyu sunucudan yasaklama.. Rehberlik Bir Kişinin Yapamadığı veya Bulamadığı Şeylere Yardım Eden Kişiye veya Sunucuda Yasak Olan Şeyleri Yapanlara Gerekli Cezaları Veren Kişiye Denir..
YETKİLİ OLMASANDA SERVERDE OYNAR MISIN?(ZORUNLU):Evet.. Ama Sunucu Projem Olacak.. O Olursa Maalesef :(
BİZE KOLAY ALIŞIR MISIN?:Neden Alışamayım ki :)
KAÇ SAAT AKTİF OLURSUN?: bi 5 veya 4 ama bazen 3
SKYPE: Skype Kullanmıyorum ama ''borakan_tunaboyu_skype'' Özelden buradan ip atarsanız sevinirim.. Skype Kullanmam Ama İşe Başladığımda Kullanırım mikrafon açmadan..

İyi Günler :) :pala::para:
Maalesef alınmadınız. İyi günler.