Kol ameliyatı ve ondan öncesindeki nasıl bir şey?

NeonZone

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba gamer.com.tr ailesi,
Kol kırık olunca ve ameliyatla tel takınca neler oluyor?
Ondan öncesinden bir gün öncesindede yatırıyorlarmış neler yapılıyor? Söylerseniz sevinirim.
Evet ameliyat :/

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
hiçbi fikrim yok ama korkmana gerek yok girince alışırsın misal ben çocukluğumda çatır çutur bisikletten düştüm tonla yaralar aldım şimdi bile yavru kediler tarafından tırmalanıyorum (oyun) acıya alıştım artık o kadar önemli gelmiyo ölücek değilsin sonuçta acı bile hissetmezsin uyuturlar çok şey etme yani

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu tarz şeyleri ekşi sözlük gibi yerlere yazarsanız daha fazla geri bildirim alırsınız.
Burası genellikle Minecraft oyununu oynayanların yaygın olduğu bir forum.
Kolu kırılan yada çıkıkcılıktan anlayan birileri olduğunu sanmıyorum.

1 Gün önce seni aç bırakırlar. Narkozu vurmadan herhangi bir yan etki olmasın diye. Sonrasında bir şey bile hissetmeden ameliyat olursun.

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ah, Flapjack bu hallere düşecek adam mıydın sen ? Tabii ki latife [nükte(şaka)] yapıyorum, şimdiden en iyi olmanı en içten dileklerimle diliyorum. Umarım yakın vakitte kolun eski halinden 10 kat 20 kat daha iyi olur.

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdiden geçmiş olsun dostum, ameliyatlarda zaten bir şey hissetmiyorsun. en kısa sürede geçer umarım

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Tedbir amaçlı bir gün boyunca yemek yemiyorsunuz (lokal ise farklı) tel takıldıktan sonra 1 veya 2 gün müşahede altında kalıyorsunuz, ardından belirli bir süre sonra teli çıkartıyorlar. (kolun durumuna bağlı) Geçmiş olsun.

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı ameliyatı bende geçirdim elime demir telle dikiş attılar.
(Trafik kazasında arabanın koltuğu düştü)
Kocaman izi kaldı o bölgeye bastırınca garip bir acıma hissi alıyorum.
Korkulacak bir şey yok.

NeonZone

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu tarz şeyleri ekşi sözlük gibi yerlere yazarsanız daha fazla geri bildirim alırsınız.
Burası genellikle Minecraft oyununu oynayanların yaygın olduğu bir forum.
Kolu kırılan yada çıkıkcılıktan anlayan birileri olduğunu sanmıyorum.

1 Gün önce seni aç bırakırlar. Narkozu vurmadan herhangi bir yan etki olmasın diye. Sonrasında bir şey bile hissetmeden ameliyat olursun.
Teşekkürler
en az 2-3 kez girdim hiçbir korkun sualin olmasın.
Teşekkürler
Emre ne oldu? Şimdiden geçmiş olsun.
Teşekkürler Dede
Ah, Flapjack bu hallere düşecek adam mıydın sen ? Tabii ki latife [nükte(şaka)] yapıyorum, şimdiden en iyi olmanı en içten dileklerimle diliyorum. Umarım yakın vakitte kolun eski halinden 10 kat 20 kat daha iyi olur.
Sağol
Şimdiden geçmiş olsun dostum, ameliyatlarda zaten bir şey hissetmiyorsun. en kısa sürede geçer umarım

Tedbir amaçlı bir gün boyunca yemek yemiyorsunuz (lokal ise farklı) tel takıldıktan sonra 1 veya 2 gün müşahede altında kalıyorsunuz, ardından belirli bir süre sonra teli çıkartıyorlar. (kolun durumuna bağlı) Geçmiş olsun.
Teşekkürler Mehmet abi
Aynı ameliyatı bende geçirdim elime demir telle dikiş attılar.
(Trafik kazasında arabanın koltuğu düştü)
Kocaman izi kaldı o bölgeye bastırınca garip bir acıma hissi alıyorum.
Korkulacak bir şey yok.
Teşekkürler

Kan alıyorlar,Akciğer röntgeni çekiyorlar Aç yatırıyorlar Ertesi gün damar yolundan narkozla uyutuyorlar ameliyathanede Sonra o ameliyat acısı..... Ama kolaymış ameliyat bitti İyiuim şu an