Esenlikler

PASCIA

Eren Bülbül
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
Yuvarlanıp gidiyoruz. Herkes forumdan kovulunca buralar çok sessiz kaldı. Sohbet konusu bile 1 saattir mesaj almıyor.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

z0rinizm

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yuvarlanıp gidiyoruz. Herkes forumdan kovulunca buralar çok sessiz kaldı. Sohbet konusu bile 1 saattir mesaj almıyor.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kovulmayla falan karşılaşmadım ben. "ÜYE" gibi üyelerin hepsi forumun geldiği noktayı fark edince ayrılma kararı aldı diye biliyorum. Onların arasında ben de vardım. Gerçi, buralarda hiç yoktum bayadır. Son zamanlarda neler olup bitti bilemem.

TheGodFather

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Furdie haklı. Forumda benim katıldığım zamanlarda yani 1 sene önce, forumu hayatta tutan çoğu arkadaşım yasaklanmamıştı. Ama bugünlerde neredeyse hepsi yasaklandı ve forumun hayati damarları da koptu.

z0rinizm

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Furdie haklı. Forumda benim katıldığım zamanlarda yani 1 sene önce, forumu hayatta tutan çoğu arkadaşım yasaklanmamıştı. Ama bugünlerde neredeyse hepsi yasaklandı ve forumun hayati damarları da koptu.
Ben 2012 yılında geldim buraya. 2013, 2014 falan derken yıllar geçti gitti sonra forumu forum yapan elemanlar birer birer yasaklanmaya, ayrılmaya başladı.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ublock kapatınca farkettim. +18 siteden farkları yok. Onlar daha az reklam koyuyorlar. Link ₺ $ € bunlar bile daha az reklam koyuyor. Baştaki aç gözlü arkadaş bizi de uzaklaştırsın da gidelim. Şimdi yönetici gelip forum parası v.b diyecek. Bu gamer adlı arkadaşın açtığı şeylere baktım. Tutan şeyleri çalıp sonuna gamer.com.tr etiketi ekliyor. Zorla insanların gözüne girmeye çalışıyor. Yakında elinde patlayacak. Efendi ve kaliteli içerik ile yapsaydı belki kazanırdı. Ama her işte ucuza ve kolaya kaçınca kazandığı para insan saygınlıgını kaybedince belirli bir süreden sonra işe yaramıyor. Haberi ingiliz siteden çalıp translate ile koymak maalesef bir işe yaramıyor. Boşa kürek çekiyorsun be kardeş.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Şarjlı matkap hala duruyor mu? :D
Tekrardan hoş geldin :D
Forumda senin rekorunu geçen olmadı daha :D

z0rinizm

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eee göz rengini değiştirebildin mi bari? ^_^
Karabüyüyle uğraşıyorum artık. En son nargileyi kulağımdan çekip dumanı gözyaşı kanallarımdan çıkartmayı denedim. Olmadı tabi.

Şarjlı matkap hala duruyor mu? :D
Tekrardan hoş geldin :D
Forumda senin rekorunu geçen olmadı daha :D
O yok ama bahçe hortumu hala duruyor.
Zirvede bıraktım(banlandım). Ah, hesabı unban yapsalar keşke. Biraz nostalji yaşasak.

Ublock kapatınca farkettim. +18 siteden farkları yok. Onlar daha az reklam koyuyorlar. Link ₺ $ € bunlar bile daha az reklam koyuyor. Baştaki aç gözlü arkadaş bizi de uzaklaştırsın da gidelim. Şimdi yönetici gelip forum parası v.b diyecek. Bu gamer adlı arkadaşın açtığı şeylere baktım. Tutan şeyleri çalıp sonuna gamer.com.tr etiketi ekliyor. Zorla insanların gözüne girmeye çalışıyor. Yakında elinde patlayacak. Efendi ve kaliteli içerik ile yapsaydı belki kazanırdı. Ama her işte ucuza ve kolaya kaçınca kazandığı para insan saygınlıgını kaybedince belirli bir süreden sonra işe yaramıyor. Haberi ingiliz siteden çalıp translate ile koymak maalesef bir işe yaramıyor. Boşa kürek çekiyorsun be kardeş.
Forumun tasarımında, bırak tasarımını logosunda hayır yok gerisinden ne beklersin... HD film sitelerine dönmüş ortalığa bak arkaplanda bile reklam var.

• Beğen
Reactions: DIO

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Forumdaki reklamlar benim de sinirimi bozmaya başladı.Reklam engelleyici kullanıyorum ve hala reklamları görüyorum.Bence forumu iyice küçültüp reklamları koymalılar.Yoksa reklamları göremiyor,sinirimiz bozuluyor.Kaliteli olan şeyler birkaç yetkili ve bazı üyeler...

z0rinizm

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Forumdaki reklamlar benim de sinirimi bozmaya başladı.Reklam engelleyici kullanıyorum ve hala reklamları görüyorum.Bence forumu iyice küçültüp reklamları koymalılar.Yoksa reklamları göremiyor,sinirimiz bozuluyor.Kaliteli olan şeyler birkaç yetkili ve bazı üyeler...
Forumda reklam yok, reklamda forum var. Reklam şart ama bu kadarı da abartı.