MineLife - Yapabiliyorken... Hayatta kal!

Sunucuyu beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 34 82.9%
  • Hayır

Kullanılan: 7 17.1%

• Kullanılan toplam oy
    41

StoryCraftGrian

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hacı sunucuda çok kötü bir şey yapmışsınız anlatayım ; bir oyuncu servera girince illaha bug var mı diye kontrol eder mesela komut ile swye crash atılıyormu yada para bugu eğer yoksa beğenir ve oynar ] şimdide ben girdim kimse yok ilk bakıcam komut crash komutu eğer yoksa oynucaktım ama o komutu yazınca anında ban yedim :D [ nick : ThePunisher ] onu sadece kickleme yapamazmısınz ban yerine.

Alakazam

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
hacı sunucuda çok kötü bir şey yapmışsınız anlatayım ; bir oyuncu servera girince illaha bug var mı diye kontrol eder mesela komut ile swye crash atılıyormu yada para bugu eğer yoksa beğenir ve oynar ] şimdide ben girdim kimse yok ilk bakıcam komut crash komutu eğer yoksa oynucaktım ama o komutu yazınca anında ban yedim :D [ nick : ThePunisher ] onu sadece kickleme yapamazmısınz ban yerine.

Banınız açıldı, sadece atmaya ayarlamayı düşünmüyorum, adam dener baktı attı, başka bir şey dener baktı attı, bir şey bulana kadar dener, genelde bulursada bunu kullanır bildirmez yani, o yüzden iyi oyunlar, iyi forumlar :)

Alakazam

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Konu güncel :)

Otomatik maden makinası eklendi! Konu güncel :) Yeni makinaya tahminen ayın 5 inde geçiyoruz, lag sorunu ozaman geçecek.

LexiJ2002

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ı bırakmıştım bir bakayım dedim foruma sizin konunuzu gördüm çok başarılı bir Minecraft serveri geleceğiniz parlak gözüküyor Başarılar Dilerim...

Alakazam

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sunucuda nasıl para kazanıcaz market falan yok matkapta 100.000

Şuanlık oyunda aktif kaldığınız her 10 dakika için 100tl alıyorsunuz ve kelime oyunlarında şansa bağlı olarak 250-1.000TL arasında para kazanabiliyorsunuz. Oyuncuların kendi aralarında ticaret yapabileceği bir eklenti ekleyeceğim fakat 1.12 için ücretsiz bir eklenti bulunmuyor.

Minecraft'ı bırakmıştım bir bakayım dedim foruma sizin konunuzu gördüm çok başarılı bir Minecraft serveri geleceğiniz parlak gözüküyor Başarılar Dilerim...

Yorumunuz ve ilginiz için teşekkürler, iyi eğlenceler.

Yeni sunucuya taşınma işlemi tamamlandı, lag sorunu giderildi, sunucu aktif!

LexiJ2002

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şuanlık oyunda aktif kaldığınız her 10 dakika için 100tl alıyorsunuz ve kelime oyunlarında şansa bağlı olarak 250-1.000TL arasında para kazanabiliyorsunuz. Oyuncuların kendi aralarında ticaret yapabileceği bir eklenti ekleyeceğim fakat 1.12 için ücretsiz bir eklenti bulunmuyor.

Yorumunuz ve ilginiz için teşekkürler, iyi eğlenceler.

Yeni sunucuya taşınma işlemi tamamlandı, lag sorunu giderildi, sunucu aktif!
lag sorunu giderilmemiş lagdan hareket edemiyorum serverde lütfen dürüst olalım

Alakazam

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
lag sorunu giderilmemiş lagdan hareket edemiyorum serverde lütfen dürüst olalım
Lag olduğu zaman inkar edecek biri değilim, sunucunun "laglı" olduğu zamanlar geçen ayki vds nin ram inin az olduğu zamanlardı, sunucuyu 4gb ramli 60 slotlu sunucuya taşıdım ve yeni sunucuya geçtiğimiz tarihten itibaren hiç lag yaşanmadı, kendi internetinizden kaynaklanan ping sorunlarınız veya farklı şeylerden yaşadığınız lagdan sunucuyu sorumlu tutmayınız, ayrıca sunucuda bu sorunu yaşayan neden tek sizsiniz? Lütfen yanıltıcı ve baltalayıcı yorumlar atmayalım. :balta:

Sunucu yükseltilmiştir, sınırsız slot, 6GB ram!
Konu Güncel!

Cripler

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sunucu muhteşem normal minecraft biyomları yerine farklı biyomlar eklerseniz muhteşem olur değişik yapılar ve dungeonlar gibi

Alakazam

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
sunucu muhteşem normal minecraft biyomları yerine farklı biyomlar eklerseniz muhteşem olur değişik yapılar ve dungeonlar gibi
Biyomlar için bir şey yapabileceğimi sanmıyorum fakat yapılı moblar (Örneğin Çöl Haydutları, Yapısı: Çadır gibi.) ilerde eklenecek.
Yorum için teşekkürler, konu güncel!

ByCenk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuz Eskidende Vardı Sanırsam Bir Kere Girip Oynamıştım Güzel Bir Sunucuydu Sarıyordu , Bi Ara Girip Bir Daha Oynarım.

Alakazam

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sunucunuz Eskidende Vardı Sanırsam Bir Kere Girip Oynamıştım Güzel Bir Sunucuydu Sarıyordu , Bi Ara Girip Bir Daha Oynarım.
Malesef eskiden yoktu, sunucu 2. ayında. Yorumunuz için teşekkürler, oynamaya bekleriz :)

Yeni ismimizle eski eğlencemiz devam ediyor!
Konu güncel :)