53 Gündür uğraştığım Köy Sanatı by Oscar

Bunun gibi küçük veya büyük projelere devam edeyim mi ?

• Devam et

Kullanılan: 12 92.3%
  • Devam etme

Kullanılan: 1 7.7%

• Kullanılan toplam oy
    13

Batuhannxdm

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar hocalarım.
Nasılsınız ? İyi sinizdir umarım :)
Bu konuda size 53 gündür uğraştığım olan köy ya da krallık diyelim :D
Güzel bi sonuca vardığımı düşünüyorum ilk defa böle bir projeye adım attım
Biraz amatörce olmuş olabilir.
Bu konuyu paylaşmamın sebebi sizin fikir veya düşüncelerinizdir
Beğenin ya da beğenmeyin sıkıntı yok sadece kötü yorum yapmayın
Nese uzatmayayım Resimler şunlardır ;

Bunlar köyün dışındaki yapmış olduğum dağ çalışması gibi bir şey ;

Çıkış yeri ;

Hyroeth

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dağları yapmam 1 saatimi almazdı, keşke yapımında gelebilseydim ve yardımcı olabilseydim.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Komutlarla kolayca yapılabilir.Önemli olan güzel bir ortam oluşturmaktı.Lakin gördüğüm kadarıyla bunu başaramamışsın.2-3 günlük işiyse 53 gün emek harcaman zaman kaybı gibi göründü bana.Eğer güzel bir ortam yapacaksan tema önemli.Ve yapına organik yapman senin yararına olacaktır.Ek olarak yapıları değiştirmelisin.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Köyü dağın eteklerine yapabilirdin düz zemine olması biraz doğallığı bozmuş.Evlerde oyundaki villagenin geliştirilmiş hali gibi olmuş biraz daha özgün evler yapabilirsin. surları düz yapmak yerine eğimli kıvrımlı yapabilirsin hatta keskin dönüşlere kuleler yada daha yüksek sur ekleyebilirsin.Genellikle her köyün bir belediye binası olur her kraliyetin bir kalesi olur.Köyü surlar içine almak yerine kaleyi yapıp önüne köy kurup en son yaptıklarını sur içine alabilirsin.Gemilerle çok uğşraşmamışsın sanırım yapacağın mimariye göre yeni tasarımlar fikirler öğrenmelisin.Terraine ağaç da ekleyebilirsin. Umarım en kısa zamanda gelişmen dileğiyle...

Batuhannxdm

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Köyü dağın eteklerine yapabilirdin düz zemine olması biraz doğallığı bozmuş.Evlerde oyundaki villagenin geliştirilmiş hali gibi olmuş biraz daha özgün evler yapabilirsin. surları düz yapmak yerine eğimli kıvrımlı yapabilirsin hatta keskin dönüşlere kuleler yada daha yüksek sur ekleyebilirsin.Genellikle her köyün bir belediye binası olur her kraliyetin bir kalesi olur.Köyü surlar içine almak yerine kaleyi yapıp önüne köy kurup en son yaptıklarını sur içine alabilirsin.Gemilerle çok uğşraşmamışsın sanırım yapacağın mimariye göre yeni tasarımlar fikirler öğrenmelisin.Terraine ağaç da ekleyebilirsin. Umarım en kısa zamanda gelişmen dileğiyle...
Güzel yorumunuz ve fikiriniz için teşekkür ederim hocam :).Yeni projeler yapmayı düşünüyorum yakında bunuda geliştirmek için zamanımı ayıracağım