Sunucu dosyaları arasında "banned-players.json" adında bir dosya var, onu bir editör ile aç.
Ve mutlu son.
Eğer bir eklenti kullanıyorsan ban, mute olayları için, eklenti onu kendi klasöründe ".db" dosyası olarak depoluyor olabilir.
hangi siteden serveri açtınız?
Konsol loglarına bak kınık.
düzenleyebilirim veya silebilirim dememiş, .db dosyalarıda normal text editörleri ile düzenlenemiyor.
/banlist ile listeyi görebilirsin. liste chate sığmayacak kadar uzun ise dosyadan bakabilirsin. olmadı spigotta ufak tefek eklentiler vardı /bancheck gibi komutlar ekleyen, oyuncunun banlı olup olmadığını gösteriyordu onlarıda kullanabilirsin.
Host ile ne alakası var?
Olabilir fakat loglarda başka şeylerde olacağı için sorunun cevabını tam olarak karşılamıyor. Kimin banladığını vs. görmek isteseydi olabilirdi.
hmm çok farklı yazılar bunlar-/banlist ?
Maalesef Vanilla Ban sistemi /banlist sunmuyor.düzenleyebilirim veya silebilirim dememiş, .db dosyalarıda normal text editörleri ile düzenlenemiyor.
/banlist ile listeyi görebilirsin. liste chate sığmayacak kadar uzun ise dosyadan bakabilirsin. olmadı spigotta ufak tefek eklentiler vardı /bancheck gibi komutlar ekleyen, oyuncunun banlı olup olmadığını gösteriyordu onlarıda kullanabilirsin.
Host ile ne alakası var?
Olabilir fakat loglarda başka şeylerde olacağı için sorunun cevabını tam olarak karşılamıyor. Kimin banladığını vs. görmek isteseydi olabilirdi.
hmm çok farklı yazılar bunlar
Maalesef Vanilla Ban sistemi /banlist sunmuyor.
Hayallerinizi yıktığım için özür dilerim ancak arkadaş bir eklenti kullandığınıda belirtmemiş.
hmm çok farklı yazılar bunlar
teşekkür ederimAynen abicğim 6 yıldır minecraft oynuyorum /banlist'i senden öğrendim, senden çaldım. Nasılsın abi sunucum 1.5 yıldır açık gel admin yapayım. Skript'i de sen öğretmiştin demi?
Essentials kullanmıyorsa orasını bilemem ama json dosyasında json formatı kullanıldığı için arkadaşa daha basit bir yol sunmak istedim o dosyada kafası karışabilir.
Ek olarak ben mesajımda detaya inmişim chate sığmıyorsa diye falan çözümler koymuşum sen banlist yazıp bırakmışsın, haklısın cidden çok farklı mesajlar ya, sanki birde mc sohbetine yazıyorsun başına - falan koymalar, 10 karakter limitini mi aşacan abi nedir bu çaba? az uzun bir şey yazaydın üşengeçlik vurmuş.
teşekkür ederim
tekrardan teşekkür ederimOrda dalga geçtiğimi anlayamadın sanırım, bence anladın da cool olmak için saçma sapan haraketler yapıcam diyosun illa.
Aferin çok cool oldun. Aynı mesajı yazmak isteseydim seninkini alıntılar altına 10 tane nokta koyar yollardım..
Ek: Mesajımın seninkiyle aynı olduğunu düşünüyorsan rapor edebilirsin, ki kurallarda bunla ilgili geniş bir madde varmı bilmiyorum.
teşekkür ederim
tekrardan teşekkür ederim