Minecraft launcher :)

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kızma ama cidden gözlerimi kanatıyor yaptığın tasarımlar bak sana önerim buton input gibi şeyleri düz ve sade yapmaya çalış daha temiz duracaktır. Senin için HTML, CSS ile bir tane örnek hazırladım.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Penguenn

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kızma ama cidden gözlerimi kanatıyor yaptığın tasarımlar bak sana önerim buton input gibi şeyleri düz ve sade yapmaya çalış daha temiz duracaktır. Senin için HTML, CSS ile bir tane örnek hazırladım.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Gözlerimi kanatiyor ne demek ya dediğim gibi kendimi geliştiriyorum bende sert cikisicam emin ol senin yaptiginda benim gozlerimi kanatiyor ben masaüstü uygulaması yapıyorum sen bunu web ile elestirmeye calisiyosun

gunwiggle

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gayet hoş gözüküyor ama normal istemcideki seçenekleri de eklersen daha kullanılabilir hale gelebilir.
Sanırsam sağ üstteki "A" yazısı ayarlar olmalı?

Penguenn

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu proje benim dönem sonu projem oldu ortada ayarlar bölümü var zaten bu proje yazılımcıların yazdıkları uygulamalarını satabiliceği bir yer olarak yaptım şu an mobildeyim iç kısmını göstermiyorum ama kayıt olduğun zaman kullanıcı ayarlarından banka hesaplarını ayarlayıp satış yapıp veya bir uygulama alınabilecek durumda geliştirmeyi bıraktım bu aralar arduino ile uğraşıyorum
Herkese iyi çalışmalar