Forumda 'İyi ki tanımışım' dediğiniz kişi veya kişiler

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Hmmm...
Şimdi eskileri bir andım. O kadar çok kişi var ki...
Sırasıyla başlasam iyi olur. @z0rinizm - @abdullah2323 - faketaxidriver - kejdurapa_ - Djyee - BeyondBirthday - TheDBZFan - KakashiCZ - Kuadra - FakeAngel - ByTheEfsane - Bluxy - AeonTV - Altikardes - AzlaazTR - HestiaKnife diye gider de gider benim listem. Bu forumda birçok güzel insanla tanıştım. İyi ki de tanışmışım. birçok kişiyle muhabbetim oldu. Ama benim için özel yeri olan insanlarda var tabi ki. Onlar kendilerini biliyorlar. Milletin içinde açıklamama gerek yok :D

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düşündüm, taşındım ve karar verdim.
Buyrunuz;
@Equinoxeer @Elfen @Atomy @Blueyescat @NoName0972 (ehe ehe) @Dreamsoldier @Pluginsel @CowboyBebopTR @GameKingTr59 @iFroZen @ErenOzsahin @Kovalski @admiraldus (:/) @MegaCrafter @Whoisthatinblack @Hyroeth @MustafaMertBulut @ExS @iFredy @NoPermission @FullForceHD @Kyalun ve tüm yönetim ekibi (kendileri pek sevmez beni ama napalım, vatandaş olunca köle gibi seviyoruz yöneticilerimizi.).
Belki daha vardır, bilemeyiz.
Hadi eyvallah.
Edit: iyi like kasıyorum yav.

Son düzenleme:

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
Düşündüm, taşındım ve karar verdim.
Buyrunuz;
@Equinoxeer @Elfen @Atomy @Blueyescat @NoName0972 (ehe ehe) @Dreamsoldier @Pluginsel @CowboyBebopTR @GameKingTr59 @iFroZen @ErenOzsahin @Kovalski @admiraldus (:/) @MegaCrafter @Whoisthatinblack @Hyroeth @MustafaMertBulut @ExS @iFredy @NoPermission @FullForceHD @Kyalun ve tüm yönetim ekibi (kendileri pek sevmez beni ama napalım, vatandaş olunca köle gibi seviyoruz yöneticilerimizi.).
Belki daha vardır, bilemeyiz.
Hadi eyvallah.
Benim açımdan sevmeme gibi bir şey yok Ali. Aklında bulunsun.