Milli Eğitim Bakanı Olsanız İlk Olarak Ne Yapardınız

Arfonia

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selam! Başlıktan da görmüş olduğunuz gibi Milli Eğitim Bakanı olsanız ilk olarak ne yapardınız?
Benim yapacağım o kadar şey olurdu ki buraya yazmak bile istemiyorum. :kaş:
Sizden cevaplarınızı bekliyorum, iyi günler.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
üst yorumdaki leri cezalandırır daha sonra harakiri yaparım

Moderatör tarafından düzenlendi:

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle öğretmenleri bi' temize çekerdim. Ders anlatma şekilleriyle ilgili binlerce seminer yaptırırdım ve okulları bu konuda denetlemesi için müfettişler gönderirdim. Bir öğrenci bir dersten başarısızsa, bunun sebebi genelde öğrenci değil öğretmendir.

AjStyles

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
dersleri 20 dk ya indirirdim
ödevleri kaldırırdım bunun yerine haftalık tüm derslerden öğretmenin seçeceği kadar(max 50 soru) o haftada işlenenen konuların tekrarını yaptıracak bir test çizelgesi dağıtırdım
okul 12:00 da başlardı,her okula bir bilgisayar ve yazılım odası koyardım okullar arası e-spor turnuvalarını başlatırdım (bkz: paladins,lol,rocket league)
daha aklımda yapacak çokşey var fakat üşeniyorum yazmaya

itsathena

Tanıdığım tek papa benim Big Poppa
Sponsor
En iyi cevaplar
0
1: Haftanın 5 günü tatil 2 günü okul yapardım.
2: Ortaokullara da bölüm eklerdim. Resim okumak isteyene müzik anlatmak saçma değil mi?

Heraldic

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eğitim almak isteyen öğrencilerimizi yurt dışına yollatır, oralarda eğitim almalarını sağlardım (ülkesine geri gelmek şartıyla)... Ne yapsamda eğitimi bu ülkede düzeltemem bir eğitim bakanı olarak, en iyi çözüm bu.

Hyroeth

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğitim almak isteyen öğrencilerimizi yurt dışına yollatır, oralarda eğitim almalarını sağlardım (ülkesine geri gelmek şartıyla)... Ne yapsamda eğitimi bu ülkede düzeltemem bir eğitim bakanı olarak, en iyi çözüm bu.
Başka ülkeler bu öğrencileri çalıştırmayı kabul edecek mi bir`de onu düşünmek lazım.