Hyroeth
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Knight Online Event Saatleri
Selamlar, bu konumda sizlere Knight Online adlı oyunun event saatlerinden ve biraz oyundan bahsedeceğim. İyi okumalar dilerim. "Lütfen yazılanları dikkatli okuyunuz!"
Knight Online Mgame Corporation ve Noah System firmaları tarafından geliştirilip, NTTGame adlı firma tarafından piyasaya sürülmüştür. Oyun çok oyunculu devasa MMORPG oyunudur. Oyun ilk olarak piyasaya 15 Temmuz 2002 yılında sürülmüştür. Oyun çıktığında o günler için çok güzeldi hatta 2008-2009 yıllarının vazgeçilmezi olan bir oyundu. O yıllarda bu oyunlar için okuldan kaçıp internet kafeler`de zaman geçirenler çoktu. Fakat seneler ilerledikçe oyunda olan hileler, şakacılar, bilgisayar korsanları tarafından oyun oynanmaz hale geldi. "Eskilerden kim kaldı." diyebileceğimiz bir oyundur. Önceki hesabımın şifresini hatırladım girip bakayım dedim 2012-2013 yıllarından oyunda kimse yoktu. Bir an duygulandım ben oyunu onlarla tanımıştım, oyuna başladığımda bana çok yardım etmişlerdi fakat şimdi, izleri bile yok. Eğer zamanınız varsa bu oyunu oynamanızı şiddetle tavsiye ederim, şimdi konuyu fazla uzatmadan asıl konumuza geçelim. Şimdi, Knight Online`nin event saatlerinden bahsedeceğim iyi okumalar!
Eventler
Eventler, neredeyse bütün oyunlarda olan şartsız koşulsuz kazanan kişiye hediye dağıtılan etkinliklerdir. Bu etkinliklere oyuncular genelde event diyor fakat, bunların asıl adı etkinliktir. Her oyunda olduğu gibi bu oyunda`da bayağı bir etkinlik vardır fakat, ben size sadece 3 tane etkinlik sunacağım şimdi o etkinliklerden bahsedeyim fakat hatırlatmam olacak eğer oyunu bilmiyorsanız üstte tanıttım oradan okuyabilirsiniz haydi başlayalım.
Border Defense War
Bu etkinliğimizde en fazla 80 seviye her ırktan 8 oyuncu katılır. Oyunun amacı karşı takımın kristalini kırıp bayrağını kendi takımına götürmektir. Oyuncular etkinlik sırasında birbirleriyle istediği gibi savaşabilirler size bir tavsiyem kurnazlık yapıp bayrağı aldığınız gibi kendi alanınıza koşun savaşa hiç girmeyin. Kazanan takım deneyim puanı almak için sandıklar açar. Ve, parşömen kazanır.
Lunar War
Bu etkinliğimizde herhangi bir iki ırktan 200 kişinin olduğu ve ölesiye birbirleriyle savaştığı çok büyük bir alanda olan etkinliktir. Savaşı kazanan ırk kaybeden ırkın topraklarını işgal eder ve, ulusal puan kazanır. Kazanan taraf muhafız öldürmesiyle ve, ölme/öldürme oranına göre belirlenmektedir.
Juraid Mountain
Bu etkinliğimizde ise, herhangi bir ırktan 8 tane kişi haritanın belirli yerlerinde başlayıp önüne çıkan zararlı varlıkları öldürerek sona ulaşmaya çalışır. Oraya ulaşan ilk kişi devasa yaratığı öldürme şansına sahiptir. Kazanana ödül ise deneyim puanı ve birkaç sandık`tır.
Konumu okuduğunuz için teşekkürler, iyi forumlar dilerim!