[GTNW> Profesyonel Mimar Alımı!

aroSas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar GoldTürk adlı skyblock sunucumuza pro. MİMAR alımı vardır.
Aday olmak için aşağıdaki form u doldurabilirsiniz.
→ Adınız :
→ Build Tarzınız (Medival,Modern) :
→ Bildiğiniz ANA Komutlar :
→ Skype :
→ Oyun İçi İsminiz :
→ Yaptığınız Mimarlık Resimleri (Skype Üzerinden Verebilirsiniz) :
→ Daha Önce Çalıştığınız Sunucu ve

+ HERKEZE BAŞARILAR. [GoldTürk]

ErenBey71006

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
✠ YASIM 16 BU HESAPTAKİ RESİM VE İSİMLE ALAKAM YOKTUR
→ Adınız : Enes Aktas
→ Build Tarzınız (Medival,Modern) : Mediyal Daha Agırlıklı Ve Daha Hos Builder Yaparım
→ Bildiğiniz ANA Komutlar : Builder Konusunda Bütün Komutlar
→ Skype : live:enes7106123
→ Oyun İçi İsminiz : ackel006
→ Yaptığınız Mimarlık Resimleri (Skype Üzerinden Verebilirsiniz) : Resimleri Cekmiyom Ama Yaparım
→ Daha Önce Çalıştığınız Sunucu ve 2 YADA 3 DEFA SERVER ACMISLIGIM VAR 1 TANESİ TUTU AMA ADAM BENİ SATTIGI İÇİN DEVAM EDEMEDİM BİR DİĞERİDE DURUYO DAHA AMA PL BULAMADGIM İCİN KAPATCAM YAKINDA VE 5 6 SERVERDE BUİLDLİĞİM VAR HATTA İSTERSEN EKİPLEDE GELEBİLİRİM

Son düzenleme:

Akrepibo63

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
✠ Selamun Aleyküm <3 Ben 18 yaşındayım agam

→ Adınız :İbrahim Halil
→ Build Tarzınız (Medival,Modern) : ikiside eskilerdenim
→ Bildiğiniz ANA Komutlar : Tüm komutlar burdan anlataılacağını sanmıyorum agam
→ Skype :MoDReST
→ Oyun İçi İsminiz :kriperriper
→ Yaptığınız Mimarlık Resimleri (Skype Üzerinden Verebilirsiniz) :
→ Daha Önce Çalıştığınız Sunucu ve Yetkileri diyecektin Herhalde : Serverlerin ismini unuttum eskidiler çünkü Yetkilerim hep üst düzey olmuştur agam sen bana ulaşabilirsen ben seninle detaylı skypeden konuşayım SAYGILARIMLA...

ESKİ MCS.Kriperriper

F

FireYT

Ziyaretçi
→ Adınız : Kadir
→ Build Tarzınız (Medival,Modern) : Mediaval ama modern de yapıyorum.
→ Bildiğiniz ANA Komutlar : world edit, world guard, groupmanager hepsini biliyorum ayrıca plugşinerlığıum da var
→ Skype : alınınca verebilirim.
→ Oyun İçi İsminiz : FireYT
→ Yaptığınız Mimarlık Resimleri (Skype Üzerinden Verebilirsiniz) : Maalesef ss lerini almadım.
→ Daha Önce Çalıştığınız Sunucu ve Yetkiler ? : 5Kere kuruculuk 2 kere rehberlik 2 kere pluginerlik 1 kere adminlik 1 ustabuilder 2 builder 1 kere başadmin 1kere yardımcı

aroSas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
✠ YASIM 16 BU HESAPTAKİ RESİM VE İSİMLE ALAKAM YOKTUR
→ Adınız : Enes Aktas
→ Build Tarzınız (Medival,Modern) : Mediyal Daha Agırlıklı Ve Daha Hos Builder Yaparım
→ Bildiğiniz ANA Komutlar : Builder Konusunda Bütün Komutlar
→ Skype : live:enes7106123
→ Oyun İçi İsminiz : ackel006
→ Yaptığınız Mimarlık Resimleri (Skype Üzerinden Verebilirsiniz) : Resimleri Cekmiyom Ama Yaparım
→ Daha Önce Çalıştığınız Sunucu ve 2 YADA 3 DEFA SERVER ACMISLIGIM VAR 1 TANESİ TUTU AMA ADAM BENİ SATTIGI İÇİN DEVAM EDEMEDİM BİR DİĞERİDE DURUYO DAHA AMA PL BULAMADGIM İCİN KAPATCAM YAKINDA VE 5 6 SERVERDE BUİLDLİĞİM VAR HATTA İSTERSEN EKİPLEDE GELEBİLİRİM
istek gönderildi

Lexons

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız :Emre
→ Build Tarzınız (Medival,Modern) :Modern İnce Ve Zarif Yapılar Gerektiğinde Faction Sw si GİBİ... Medival Ama Çoğunlukla ince ve zarif Yapılar
→ Bildiğiniz ANA Komutlar :Tüm Consol Komutları //wand , /wg gibi Builder , admin, mod komutlarıda dahil
→ Skype :TR/4bytheluka_Whisper Resminde Siyah Renkli Gaz Maskeli Bir Adam Var
→ Oyun İçi İsminiz :ExoticRG
→ Yaptığınız Mimarlık Resimleri (Skype Üzerinden Verebilirsiniz) : Skypeden Veririm