Minecraft | [Bükücülük Rehberim] [Bölüm 1]

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1

Evet,eğer önceki konumu okuyup bükücülük komutlarını öğrendiğimize göre şimdiyse elementlerden hava ile başlayabiliriz.Öncelikle birçok hareket olduğu için ben sadece iyi bükücülerin kullandıkları ve işe yarayanları göstereceğim.Hemen konuya geçelim.

• AirSwipe
İlk yeteneğimiz airswipe.Bu yetenek rakibe değdiğinde bir kalp hasar vermektedir.Yapımı için sadece sol tıklamanız yeterlidir.Eğer daha fazla hasar istiyorsanız shifte basılı tutup parçacık çıktığında bıraktığınızda rakibe daha fazla hasar verebilirsiniz.

• AirBurst
Bu yeteneğimiz rakipleri geri savurmak için kullanılır.Ayrıca bazı kombolar için gerekli bir hamledir.Yapımı için shifte basılı tutup parçacık bırakmanız yahut yüksekten düşerken airburst slotuna gelmeniz yeterlidir.

• AirScooter
Airscooter,sizin kolayca hızlanmanızı sağlar.Hava bükücülerin vazgeçilmez yeteneği diyebiliriz.Yapımı için zıplayıp sol tıklamanız yeterlidir.Hatta bu yetenek sayesinde lav ve suyun üstünde bile gidebilirsiniz.

• AirBlast
Anahtar yetenek diyebileceğimiz bu yetenek hava bükücüleri yukarı zıplatmaya yardımcı olur yahut çok hızlıca bir yerden bir yere gidebilirler.Kullanımı için yere bakıp shift yapın ve üstüne gelip sol tıklayın.

• AirSpout
Hava bükücülerin havaya yükselmesini sağlayan bir yetenektir.Yapımı en basit olanlardan biri diyebiliriz.Sol tıklayıp space basılı tuttuğumuzda belli bir yere kadar yükselebilirsiniz.

• AirBlade
Bir bıçak kadar keskin saldırı olan airblade birçok hava bükücünün de gözdesi olmayı başarmıştır.Yapımı için tek bir sol tık yeterlidir.

• AirSweep
En çok kullanılan kombodur.Kombolar arasında tek hasar veren kombo olarak geçeri.Bunun için en çok kullanılan kombodur.Yapımı için airswipe 2 kez sol tık sonraysa airbursta shift basıp sol tıklamanız yeterli olacaktır.Unutmadan kafanızı çevirdiğiniz yöne kadar gider airsweep.

Evet,konu bu kadardı.Diğer rehberim su elementi olacaktır.
İyi Forumlar!

z0rinizm

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bunun gibi bir plugin çok çok önceden vardı ben de oynamıştım hatta. Milleti toplar adamların mekanlarını basardık manyak eğlenceliydi
Yok ya,nereden çıkardın?Bu minecraftta bir plugin ile gelen özellikler.Minecraftla ilgili olduğu için burada paylaştım.İlla ki avatarı duymuşsundur.İşte bu da minecraftın avatar versiyonu işte.