(Çözüldü)Bilgisayar aniden çok yavaşladı

En iyi cevaplar
0
Çözülmüştür.
Neyse bu garip hatayı garip bir şekilde çözdüm.
Birisi eu4ü korsan indirdiysen trojan inmiş olabilir dedi eu4ü güvenilir bir yerden indirmiştim bundan adım gibi eminim.
Çözümü ise şu şekilde yaptım:
Birisi bana gereksiz şeyler çalışıyor demişti bende s...host (küfür değil adıını unuttum) adlı dosyaların bir sürü olduğunu ve çok çalıştığını farkettim, bende bunları devre dışı bıraktım. Sonra bilgisayar geçici olarak bozuldu tabi. pcyi kapatmayı denedim ama olmadı, bende bataryasını söküp fişe takarak yeniden başlattım ve pc düzeldi tamamen sorunsuz, sonra görev yöneticisine baktığımda disk kullanımının %1 lere düştüğüne, ram kullanımının %45lere düştüğüne şahit oldum. Şaka gibi ama cidden düzeldi. Oynayamadığım MTA'yı bile sorunsuz oynadım.

Ekli dosyayı görüntüle 61499

Son düzenleme:

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Görev yöneticisinden ayrıntılara gelip ram kullanımına göre sıralayıp buraya atar mısın?

RLC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Girdiğiniz web sitelerin güvenliğinden emin olup girin artık bitcoinin fiyatının çok fazla artması nedeniyle web sitelerine bitcoin miner ekliyorlar. Ve siteden çıksanız bile miner bitcoin kazmaya devam ediyor.

En iyi cevaplar
0
Girdiğiniz web sitelerin güvenliğinden emin olup girin artık bitcoinin fiyatının çok fazla artması nedeniyle web sitelerine bitcoin miner ekliyorlar. Ve siteden çıksanız bile miner bitcoin kazmaya devam ediyor.
inci sözlük dışında pek siteye girmiyorum şimdiye kadar güvenilmeyen bir siteyede girmedim.

Görev yöneticisinden ayrıntılara gelip ram kullanımına göre sıralayıp buraya atar mısın?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    125.7 KB · Görüntüleme: 1,341

Hyroeth

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hatanız Europa Universalis 4 oyunundan dolayı kaynaklanmamaktadır. Aynı oyunu bende oynuyorum eğer oyunda sorun olsaydı bende aynı sorunu yaşamış olurdum, görev yöneticisinden kullanmadığın, saçma şeyleri kaldır ve virüs taraması yap. Korsan yüklediysen eğer Europa Universalis 4`ü virüslü bir içerikten yüklemiş olabilirsin. Çünkü korsan Europa Universalis 4 oyunlarının içine ek olarak trojan yükleniyor. Europa Universalis 4 oyunundan şüphelendiğin bir şey varsa alta yazabilirsin.

Prokingler53

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bilgisiyarın İçini Arada Bir Temizlet Fanlar Toz V.b Olduğu İçin Bilgisiyarı Soğutamıyordur