178.20.229.247 OPSKYBLOCK [1.8.X] Yükseltme Sistemi / Sanal Büyü / Ada Kit / Rütbe Sistemi /

iCraZzy

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Sunucu Adı > SonORK
Sunucu Versiyonu > 1.8 .X
Sunucu İp > SonOrk.Batihost.Com
Sunucu İp > 178.20.229.247 (Sımdılık Bu IP'i Kullanarak Giriniz.)
Toplam RAM > 4 GB
Lokasyon > Türkiye
Makine Sayısı > 1 Adet
Web Adresi > (Yakında)
Facebook > ( Yakında)
Youtube > ( Yakında )
Skype > hakan1458

BİLGİ: +15 Kişide Devasa Event , +20 Kişide MegaVIP Çekilişi Olucaktır

Özellikler:

• Otomatik Ada Fly Sistemi (
    • Bol Çeşitli AdaKit Sistemi
    • Hergün Alabileceğiniz Günlük Ödül Sistemi
    • Tas Kazarak 3 Adet Coin Cıkar ( Spawner Parasi , KOD Bileti , OrkSikkesi , OsmanliAkcesi) Bunları -/koylutakas ta Harcıyabılırsınız
    • Yukseltme Sıstemı Ile (/Yukselt) Sethome Sayınızı , Takım Uye Sayinizi ve Tas Kırınca Cıkacak Maden Oranlarını Satın Alabilirsiniz
    • Sanal Buyu Sıstemi Ile (/Ench) Levellerle Server 5e Kadar Verimlilik 5e Kadar Ench Basabilirsiniz
    • Rutbe Sistemi Mevcuttur 5 Adet Rutbe Mevcuttur
    • -/Market Yazarak Sanal Marketten Esya Satın Alabilirsiniz
    • /dsat ,/gsat , tsat Yazarak Demir , Gül Ve Taslarinizi Otomatik Satabilirsnizi
    • Komur Spawner , Elmas Spawner , Altin Spawner Ve Daha Cok Blok ve Maden Spawner Mevcuttur
    • -/Envanter Yazarak Chest Sıstemıne Benzer Fakat Daha Gelişmis 5 Sandıklı Saklama Envanterinizi Açabilirsiniz
    • Kasa Sistemi Mevcuttur İçinden VİP . MEGAVİP . ORKVİP . ORKVİP+ Çıkabilmektedir. Anahtarlar Eventlerde Verılmektedır
    • /Stats Yazarak Yaptıgınız Her Ise Bakabilirsiniz Ok (Isabet Yuzdesi V.b)
    • Açık Artırma Sistemi Mevcuttur
    • BASLANGIC ADASI

Warplar:

SPAWN:

MARKET:

KUTU:

AKTİF MOB:

PASİF MOB:

Son düzenleme:

PusAt71771

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
girmeyin sunucuya adama alım varmı dedim reklamci alimi evet dedi kiti varmı dedim evet dedi kitinde ne var diyorum her şey var dio tamam işte ne var diyorum her şey işte mk abii dio tamam sp varmı var diyor başka ne var dedim adam banladı şöyle salak insanların sunucusuna girmeyin yükselt komutuda bi *** deil boşa ümitlendiniz -_-

Son düzenleme:

aroSas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyle amator saygısız Mimar larınız varki build yaptı diye küfür etme yetkisi veriyorsunuz.Adam beni o----ç----- diye banladı.
Amatorler . 10/-10