- En iyi cevaplar
- 1
Öncelikle bildiğiniz üzere ya da bilmediğiniz üzere optifine kullanan kişiler de herkes yılbaşı pelerinine sahip.Benim merak ettiğim ise bu pelerin hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Son düzenleme:
Bir bug olmuş olabilir. Şuana kadar kimi gördüysem bu pelerine sahipti. 1.8 deneyiniz.Bu pelerin bana gelmemiş?
1.8 girip öyle bakınız. Olmamasına imkan yok şu an ben de gözükmekte. Pelerin ayarlarından da kontrol ediniz.Bende de yok![]()
Pelerin ayarları ?1.8 girip öyle bakınız. Olmamasına imkan yok şu an ben de gözükmekte. Pelerin ayarlarından da kontrol ediniz.
Yani ayarlardan pelerinin kapalı olup olmadığına bakın.Pelerin ayarları ?
pelerin acik gözüküyor aa pelerin gözükmüyorYani ayarlardan pelerinin kapalı olup olmadığına bakın.![]()
Bilemiyorum. Ben de şu an herkeste pelerin var olarak gözüküyor.pelerin acik gözüküyor aa pelerin gözükmüyor![]()
herhangi bi mod varmi sendeBilemiyorum. Ben de şu an herkeste pelerin var olarak gözüküyor.![]()
Mo bends adında bir animasyon modu ve optifine modu var.Bir de pelerin modu var lakin onun yaptığını düşünmüyorum.Öyle olsaydı diğer oyuncularda o pelerin gözükmezdi.herhangi bi mod varmi sende![]()
Optifine ile alakali bisey o mojang in yaptigi bisey degilMo bends adında bir animasyon modu ve optifine modu var.Bir de pelerin modu var lakin onun yaptığını düşünmüyorum.Öyle olsaydı diğer oyuncularda o pelerin gözükmezdi.
Güzel bir jest olmuş, sağ olsun Minecraft![]()