Resmi Elbise Sıradan Elbise Hangisini Tercih Edersiniz

Adrastos

Statsanwalt
Emekli
En iyi cevaplar
11

eqwewqeqwe.jpg

Resmi Elbise Sıradan Elbise Hangisini Tercih Edersiniz
Merhaba, şimdiki konumda elbiselerden bahsedeceğiz. Resmi elbise(Takım elbise vb.) mi sıradan elbise(spor, gündelik vb.) mi tercih edersiniz ondan bahsedeceğiz. Ben şahsen resmi elbise severim fakat gündelik kıyafet giyerim. Sizde fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. İyi forumlar!

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Öncelikler şahsım, giyilen kıyafetin insanın iç dünyasını ve bilgi birikimini yansıtmadığını düşünmekle beraber sadece kendisi ve karşısındakine saygısını ifade ettiğini düşünen bir saygı ölçer olarak görmektedir. Eğer tip seçimine gelirsek resmi diye tabir ettiğiniz klasmana giren "gömlek kravat" ikilisini severken seyrekte olsa "Aa!.. Uğraşamam giyiver bi' UA" dediğim de olmuyor değil. :)
imza beyaz arka planlı.png

Adrastos

Statsanwalt
Emekli
En iyi cevaplar
11
Öncelikler şahsım, giyilen kıyafetin insanın iç dünyasını ve bilgi birikimini yansıtmadığını düşünmekle beraber sadece kendisi ve karşısındakine saygısını ifade ettiğini düşünen bir saygı ölçer olarak görmektedir. Eğer tip seçimine gelirsek resmi diye tabir ettiğiniz klasmana giren "gömlek kravat" ikilisini severken seyrekte olsa "Aa!.. Uğraşamam giyiver bi' UA" dediğim de olmuyor değil. :)
Ekli dosyayı görüntüle 61867
Ben gömlek, kravat seviyorum fakat rahat olmak için gündelik kıyafet giyiyorum tişört ve pantolon. Gömlek ve kravatı bir yere yolculuk yaparken yahut, düğün gibi yerlerde giyiyorum.