PUBG Çakması - Rules of Survival

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
PUBG Çakması bir mobil oyun olan Rules of Survival da bir gameplay videosu ile karşınızdayım. Normal de pek PvP oyun çekmediğim için oyuna adapte iken konuşma işini pek yapamıyorum. Ancak alışılmayacak bir şey değil. :)

İyi Seyirler dilerim :cay: :)

Fikirlerinizi belirtirseniz seviniriz :)

Adrastos

Statsanwalt
Emekli
En iyi cevaplar
11
Kısacası, kontrolleri çok zor olan fakat pek fena sayılmayan bir oyun. Keşke optimizasyon sorununu çözüp, kontrolleri kolaylaştırsaydılar. Bunu kaç kişi Play Store`dan bildirmesine rağmen yönetim ekibi bununla ilgili hiçbir şey yapmıyor. Adeta oyunu boş verip, "biz kazandığımıza bakalım oyunu boşver." diyorlar. Bir`de reklam vermişler ilk önce ilgili olup sorunları halletmeleri oyunu %100 tamamlanmış şekilde piyasaya sürmeleri sonra reklam vermeleri gerekirdi şahsi düşüncem. Eğer oyunun bilgisayar sürümü var ise, atabilir misin? @mahmud118

Cripler

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kısacası, kontrolleri çok zor olan fakat pek fena sayılmayan bir oyun. Keşke optimizasyon sorununu çözüp, kontrolleri kolaylaştırsaydılar. Bunu kaç kişi Play Store`dan bildirmesine rağmen yönetim ekibi bununla ilgili hiçbir şey yapmıyor. Adeta oyunu boş verip, "biz kazandığımıza bakalım oyunu boşver." diyorlar. Bir`de reklam vermişler ilk önce ilgili olup sorunları halletmeleri oyunu %100 tamamlanmış şekilde piyasaya sürmeleri sonra reklam vermeleri gerekirdi şahsi düşüncem. Eğer oyunun bilgisayar sürümü var ise, atabilir misin? @mahmud118
kendi sitesin de pc versiyonu var diye biliyorum bakabilirsin

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
kendi sitesin de pc versiyonu var diye biliyorum bakabilirsin
Arkadaşımızın dediği gibi kendi sitelerinde var, optimizasyonda pek bir sıkıntı görmedim. Mobil oyun olunca pekte bir ilgi beklememek lazım. Mobil oyunlar genel olarak para üzerine kurulu oluyorlar.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.