[Auto Cobblestone] Kırıktaşlar Artık Kendi Kendine Kazılsın!

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Merhabalar arkadaşlar. Bugün şöyle bir skript yaptım.
Kodları şuanlık vermeyi düşünmüyorum çünkü kendi sunucumda kullanıcam ilk olarak.
İsteyen kendisi yapabilir.

Özelliği:
+ 3 Saniyede bir 1 blok yakındaki kırıktaşları kazıp üstündeki sandığa gönderiyor.

Videolu Gösterim:
(Bu arada klavye sesleri ve kasma için üzgünüm :D)

Sizce sistemi ne tür daha özellikler ekleyebilirim ?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hiç anlayamıyorum redstone kadar harika bi sistem varken niye skript :'/, wither cage + stone generator

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Eğer yapabilirsen bence bunu crafting sistemine dök ve hatta şunu da yapabilirsin bunlara dereceler yaparsın 1.Seviye Cobblestone Kırıcı, 2.Sınıf Cobblestone Kırıcı felan diye, bunu da crafting sistemi ile yaparsın mesela yanlara taş, alta redstone, üste chest, ortaya da koyduğu kazmaya göre o hızda kazar yani mesela:

1.Seviye Kırıcı, tahta kazma ile yapılır, çok yavaş kazar.
5.Seviye Kırıcı, elmas kazma ile yapılır, çok hızlı kırar veya 2'ye felan katlar.

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Eğer yapabilirsen bence bunu crafting sistemine dök ve hatta şunu da yapabilirsin bunlara dereceler yaparsın 1.Seviye Cobblestone Kırıcı, 2.Sınıf Cobblestone Kırıcı felan diye, bunu da crafting sistemi ile yaparsın mesela yanlara taş, alta redstone, üste chest, ortaya da koyduğu kazmaya göre o hızda kazar yani mesela:

1.Seviye Kırıcı, tahta kazma ile yapılır, çok yavaş kazar.
5.Seviye Kırıcı, elmas kazma ile yapılır, çok hızlı kırar veya 2'ye felan katlar.
Bunu düşündüm. Kazma yerine derece yapmayı planlıyorum. Çünkü kazzmaları cheste koyarsak cobblestone gelmiyor bu sefer.