Vücut geliştiriyorum ama...

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar 2016 dan beri vücut geliştiriyorum ama bu sene birden bir sorun başladı, iştah sorunu, aşırı iştahlıyım neredeyse ne kadar yersem yiyeyim doymuyorum, mesela örnek verecek olursa bu sabah öğlen yemeğinde Whopper ve Texas Smokehouse yedim, işte kalorisi bu yüksek şeyler yememe rağmen (2676 Kalori) doymuyorum sürekli bir açlık hissi var ve evet genelde her öğünde ben fast food yerim eskiden bu kadar yemek yeme ihtiyacı his etmezdim hatta bir günü çok rahat bir burger ile bitirirdim ben. Şimdi işin "ama" sına gelelim bu gidişle ne kadar spor yaparsam yapayım kilo alacağım, biri gelip der ki sen sporcu adamsın yakarsın boş ver der ama beslenme şeklim hem çok sağlıksız hemde bunları yedikten sonra uykum geliyor fitness salonuna gidemiyorum/gitmiyorum.
Sizce sorunum ne bu hastalıktan nasıl kurtulabilirim ? (Evet, bana göre bu bir hastalık.)

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

NightHawk99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
  • Belirli bir program kur kendine, programın dışına çıkmamaya özen gösterirsen daha iyi olucağını düşünüyorum.

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Kaslı gözükmek için yoğun program altına girme ileride duruş bozukluğu olur benden demesi

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Biraz daha ciddi, lütfen. Gerçekten bu benim için artık bir hastalık olmaya başladı bu konu hakkında bilgi sahibi değilseniz yazmayın. :pof:

Penguenn

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Şimdi önce senin zaten bunları yemen büyük hata hem spor yapıyorum diyorsun hemde fastfoodları yiyosun amacın zayıflamakmı kilo almakmı bilemedim ama zaten kilo almaya çalışıyosan bile bunlarla yaparsan (kolay karbonhidrat) çok iyi makrolarını saysan bile bi yerden sonra sağlığın kötüleşir senin açlık sıkıntın belkide bundan geliyor üstümdeki arkadaş iyi demiş günde 3 öğün yemeye çalış sabah kahvaltını iyi yap ve kendini acıkmış hissedersen su iç aslında acıkmıyorsundur yemeklerin içindeki su dan vicudun istediği için acıktığınımı yoksa susadığınımı karıştıroyor olabilirsin dediklerimi dene istersen 1 ay sonra miden küçülür yeteri kadar