anıl.altan
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
FaceBook:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
yani bir başlık altında mı toplayimMinecraft Rehberi adı altında çekme. Çok çok fena eleştiriler alırsın ve bu eleştiri olmaktan çıkar. Küfürler havada uçuşur. Ege abinin zaten bir rehberi var. Ve fanları sana accayip söver... Başka bir isim altında çek... Kanımca...
Hayır o anlamda değil. Adı MİNECRAFT REHBERİ olmasın. Çok çok fena laf yersin. nileppezdel87 yada direk adıyla Ege abinin böyle bir rehberi var. Ve çok tutuluyor. 100 binlerce izlenmiş bir rehber... Ege abinin fanlarından laf yersin. Adını değiştir. Ne bileyim, Minecraft kılavuzu veya o tarz bir şey yap eğer yapacaksan. Bence HİÇ ÇEKME.yani bir başlık altında mı toplayim
MineCraft Takılıyoruz olurmu meselaHayır o anlamda değil. Adı MİNECRAFT REHBERİ olmasın. Çok çok fena laf yersin. nileppezdel87 yada direk adıyla Ege abinin böyle bir rehberi var. Ve çok tutuluyor. 100 binlerce izlenmiş bir rehber... Ege abinin fanlarından laf yersin. Adını değiştir. Ne bileyim, Minecraft kılavuzu veya o tarz bir şey yap eğer yapacaksan. Bence HİÇ ÇEKME.
sen bilirsin...MineCraft Takılıyoruz olurmu mesela
tavsiyeler için teşekkürlersen bilirsin...
Görevimiz... Bu arada bu da benim youtube kanalım :tavsiyeler için teşekkürler
sende bana subscribe olursan sevinirimGörevimiz... Bu arada bu da benim youtube kanalım :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Subscribe olursan sevinirim... (EDIT: İlk videyou izleme ses sorunu var. Ama diğerleri iyi)
sıra sendesende bana subscribe olursan sevinirim
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.