MineLife - Yapabiliyorken... Hayatta kal!

Sunucuyu beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 34 82.9%
  • Hayır

Kullanılan: 7 17.1%

• Kullanılan toplam oy
    41

Heraldic

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sistemlerinizi görünce aklıma nedense 2013 faction sunucular geldi; asansör, şu çit kapı olayı gate mi neydi onlar eski günlerimi hatırlattı sağ ol! Sürümünüz 1.12 çok iyi seçim olmuş. "Zombi Salgını" oyununu beğendim, spawn gibi haritalarınızın resimlerinde eklerseniz konunuza iyi olacak.

Başarılar dilerim, sorun olursa bana ulaşabilirsin özel mesaj yolu ile (lag, oyun içi/dışı destek durumları vs.).

Alakazam

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sistemlerinizi görünce aklıma nedense 2013 faction sunucular geldi; asansör, şu çit kapı olayı gate mi neydi onlar eski günlerimi hatırlattı sağ ol! Sürümünüz 1.12 çok iyi seçim olmuş. "Zombi Salgını" oyununu beğendim, spawn gibi haritalarınızın resimlerinde eklerseniz konunuza iyi olacak.

Başarılar dilerim, sorun olursa bana ulaşabilirsin özel mesaj yolu ile (lag, oyun içi/dışı destek durumları vs.).
Öncelikle yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler!
Evet o zamanlar klan kalelerinde sıkça kullanılan bi kapıydı, asansör işi tabelalıydı.
Sunucuda spawn veya warp yok o yüzden fotoğrafı yok :)

Yeni yaratıklar eklendi!
Konu güncel!

Cool_Dani

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
servere giremiyorum suan Giriş yapiliyo diyo sona zaman aşimi diyo

daha önceden giriyodum simdi giremiyom bi sorun çikti sanirim alakazam

corbin8667

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu gayet güzel ama yeni bir dünya (end, nether gibi) ve yeni dungeonlar eklense çok daha güzel olmaz mı?

Şuanda aynı sorun bende de oluyor

Alakazam

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1

sv kapalı giremiyorum
Sunucu kapalı değil, alan adında küçük bir sorun yaşıyoruz kısa sürede çözülecektir!
Tüm ip adresleri aktif fakat bazen girişlerde problem olabiliyor.
Girişte problem yaşayanlar minelife.rabisu.com adresi ile giriş yapabilirler.

Alakazam

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
bu kadar çok istiyorsan git samp oyna. Mc kitlesi rol yapmaz

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düşüncenize katılmıyorum, minecraft platformu rpg ye oldukça yatkın. Ayrıca düşüncelere saygı duymalısın, başkalarına emir kipiyle konuşmamalısın.

Bakım bitti, sunucu aktif!

delete_clem

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düşüncenize katılmıyorum, minecraft platformu rpg ye oldukça yatkın. Ayrıca düşüncelere saygı duymalısın, başkalarına emir kipiyle konuşmamalısın.

Bakım bitti, sunucu aktif!
yatkın mı? o zaman neden hiçbir rp sunucusu tutmadı

Alakazam

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
yatkın mı? o zaman neden hiçbir rp sunucusu tutmadı

"Hiçbir RP sunucusu tutmadı" diyerek fazla genelleme yapmışsınız, aslı Türkiye'de tutmadı çünkü genele yatkın bir tür değil ayrıca Türkiye'de minecraftın yaş kitlesi ve oyuna karşı genel ön yargı nedeniyle tutmuyor. Oyunla alakası olmayan kitlenin çoğunluğunun çocuk oyunu dediği bir oyunda insanlar bide tutup rol yaparsa ne olur? ki buna rağmen rp taraftarıyım ve zamanla sunucumu rp destekli bir survival e çevireceğim, tutup tutmaması umrumda değil zevk aldığım işi yapar zevk aldığım oyunu oynarım, iyi forumlar, tartışmayı uzatmayalım.

Son düzenleme:

Cool_Dani

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverde Genel Birden çikip Yükselip inen Pingler Var ama Herkes de çok Tuhaf Bi Ara iyi ce control Edin TPS de iyi yüksek ama bu sorun genel herkes de Senin internet le alakali dicen biliyom ama Mlsf ki Degil araştirdim baktim sorun 0 bende sunucuda belkide Çok büyük claim Atildigi için Ping çikip iniyodu yada bir başka sebeb ten bi kontrol et serveri derim 1 gün full bakıma all bence Herşeyi gözden geçir
Başarilar