Devasa yapıları nasıl yapıyorlar ?

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
öhöm...
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
sketchup gibi bir 3d tasarım programı olsa da 3d yazıcılık ve MCEdit schematic dosyalarına çevirebiliyor

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
Bunu hep bende merak etmişimdir.
Ancak gerçeği öğrendikten sonra, o kadar da değerli veya büyük bir şey ile yapılmadığını öğrendim. Meğer klasik eklentiler yardımıyla, el ile yapılıyormuş :). Hatta bunu, gerçek ve bir profesyonel olarak büyük sunucularda görev alan mimarlara bakarak öğrenmiş bulunuyorum.

AjStyles

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir şey değil. Yalnız unutma. Sana sadece schematic dosyasını veriyorlar ve bazen bozulabiliyor.
tahmin edeyim tinkercad microsoftunmu ?
Bunu hep bende merak etmişimdir.
Ancak gerçeği öğrendikten sonra, o kadar da değerli veya büyük bir şey ile yapılmadığını öğrendim. Meğer klasik eklentiler yardımıyla, el ile yapılıyormuş :). Hatta bunu, gerçek ve bir profesyonel olarak büyük sunucularda görev alan mimarlara bakarak öğrenmiş bulunuyorum.
aynen ya tinkercad vb. programlarla yapıldığını öğrenince üzüldüm ./

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Tinkercadı kullandıklarını sanmıyorum.Paylaşılan objeleri hiç uğraşmadan oyuna aktarıp burada "emek" diye gösterebileceklerini sanmıyorum.Bazı mimari eklentiler büyük mimarilerdeki yapılacak tekrarlı işler için işimizi kolaylaştırıyor.Başkasının işini tam olarak bilemem fakat ben el ile yapıyorum. Bildiğim kadarıyla büyük bir proje minimum 1-2 hafta sürüyor.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Ben devasa yapı pek yapmıyorum sadece yerleşim alanları vs. yapıyorum.
Devasa yapılar yapmak konusunda bilgi verebiirim:
Öncelikle sunucu eklentileri hakkında: WorldEdit ile bir eklenti vardı, diğer eklentinin adını unuttum fakat npc ile inşa ediliyordu.
Uygulama olarak: Schematic, MCEdit, World Painter gibi uygulamalar var.
Eğer harita üzerinde incelemek istersen Overviewer, Mineways gibi uygulamaları deneyebilirsin.
Arşivimde bunun dışında birçok Minecraft ile ilgili uygulama mevcuttur. Daha fazla bilgi almak isteyenler iletişime geçebilir.