Server Resource Pack Sorunu

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar herkese.

Benim 1.8 sürümünden sonraki sürümlerde server resource pack yükleyememe gibi bir sorunum var. Doğrusu pack yükleniyor ama aktifleşirken sunucudan atıyor tekrar denediğimde de atıyor. Kasma olur ya hani aktifleşirken o kasma oluyor ve sonrasında sunucudan atıyor. Oynayamıyorum. Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Daha önce karşılaşan ve yardım edebilecek var mıdır?

NaikiTheDovah

Ender Dragon Trainer
En iyi cevaplar
0
o sorun bendede vardi optifine indirip butun ayarlari en dusuge al sunucuya girdikten sonra tekrar yukselt bidaha ayni sorunu yasamazsin zaten

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Dediğin donma olayı Timed Out / Zaman Aşımı hatası ile oyundan atmasıylamı sonuçlanıyor?
Benimde başıma geliyordu yüklemeye çalıştığın Resource Pack çok büyük olabilir ya da WinRaR vb. hangi sıkıştırma programını kullanıyorsan onun hızı yavaş olabilir. Benim başıma sadece birkaç kez geldi kendimce çözümüm ise resource pack yüklemeyi kabul etme ekranında evet'e bastıktan sonra hiçbirşey yapmamak :D Eğer oyun donmuş haldeyken tuşlara basar tıklamalar yapar isen yanıt vermiyora gidiyor ve sonrasında kapanıyor :(

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğin donma olayı Timed Out / Zaman Aşımı hatası ile oyundan atmasıylamı sonuçlanıyor?
Benimde başıma geliyordu yüklemeye çalıştığın Resource Pack çok büyük olabilir ya da WinRaR vb. hangi sıkıştırma programını kullanıyorsan onun hızı yavaş olabilir. Benim başıma sadece birkaç kez geldi kendimce çözümüm ise resource pack yüklemeyi kabul etme ekranında evet'e bastıktan sonra hiçbirşey yapmamak :D Eğer oyun donmuş haldeyken tuşlara basar tıklamalar yapar isen yanıt vermiyora gidiyor ve sonrasında kapanıyor :(
Çok teşekkür ederim işe yaradı :)