JustNW.batihost.com / Rehber Alımı , Reklamcı Alımı

SkyManiaSK

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Ben FortHD
Bu gün PROFESYONEL Sunucumuza 1-2 çalışan yani yetkili almak istiyoruz.
Alım Formu :
Adınız:
Soyadınız(Gereksiz)
:
Yaşınız:
Komut Bilginiz:
Oyunculara Nasıl Davranırsınız:
Neden Biz :
Kendinizi Tanıtın (Uzun olursa iyi olur) :
Skypeniz+Discord :
Mikrofonunuz varmı :

Yani Bu kadardı eğer sunucumuzda yetkili seçilmek istiyorsanız bu formu doldurunuz !

Efehan11

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:Ömer
Soyadınız(Gereksiz):Aydın
Yaşınız:14
Komut Bilginiz:%100
Oyunculara Nasıl Davranırsınız:onlar Benim Dostumdur Gerektiği Yerde Gereğini Yaparım
Neden Biz : Sunucunuza Yardım Etmek İstiyorum
Kendinizi Tanıtın (Uzun olursa iyi olur) :Ben Ömer Ankarada Doğmuş Bir Erzurumlu Çoçuğum Babam Emekli Annem Ev hanımı 14 Yaşındayım Okula Sabahtan Kalkıp Giderim Hayatım Böle geçer Minecraftla 4 Yıldır oynuyorum Minecrafttı Seviyorum Çok güzel bir oyun Komut bilgim De iyi Kendime güveniyorum bir adet ablam Var oda 18 yaşında Okuluyla Uğraşıyor Hayatım böyle :( :D
Skypeniz+Discord :Skype: Siz Verin ben Ekleyeyim İsmim Uzun biraz
Mikrofonunuz varmı :Evet Mikrofonum Var

xTargetcTatam

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız:Erdem Utku
Soyadınız(Gereksiz):
Komut Bilginiz:%90
Oyunculara Nasıl Davranırsınız:Hoşgörülü
Neden Biz : Faction gibi serverleri severim
Kendinizi Tanıtın (Uzun olursa iyi olur) :Merhaba öncelikle kendimden basliyim Adım Erdem Utku 14 yaşındayım Skyblock veya Faction serverlerine ilgiliyim ve alabilecegim yetkiden kendime güveniorum
Skypeniz+Discord :Skype:Twenor4253
Mikrofonunuz varmı :Var ama çalsmıyor

SkyManiaSK

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız:Erdem Utku
Soyadınız(Gereksiz):
Oyunculara Nasıl Davranırsınız:Hoşgörülü
Neden Biz : Faction gibi serverleri severim
Kendinizi Tanıtın (Uzun olursa iyi olur) :Merhaba öncelikle kendimden basliyim Adım Erdem Utku 14 yaşındayım Skyblock veya Faction serverlerine ilgiliyim ve alabilecegim yetkiden kendime güveniorum
Skypeniz+Discord :Skype:Twenor4253
Mikrofonunuz varmı :Var ama çalsmıyor
TEŞEKKURLER DEĞERLENDİRECEĞİM !

Oyunculara Nasıl Davranırsınız:onlar Benim Dostumdur Gerektiği Yerde Gereğini Yaparım
Kendinizi Tanıtın (Uzun olursa iyi olur) :Ben Ömer Ankarada Doğmuş Bir Erzurumlu Çoçuğum Babam Emekli Annem Ev hanımı 14 Yaşındayım Okula Sabahtan Kalkıp Giderim Hayatım Böle geçer Minecraftla 4 Yıldır oynuyorum Minecrafttı Seviyorum Çok güzel bir oyun Komut bilgim De iyi Kendime güveniyorum bir adet ablam Var oda 18 yaşında Okuluyla Uğraşıyor Hayatım böyle :( :D
TESEKKURLER DEĞERLENDİRECEĞİM !

FortHD
ekle

Absolished

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:Berke
Soyadınız(Gereksiz):Ünal
Yaşınız:13
Oyunculara Nasıl Davranırsınız:Her Zaman Olduğum Gibi Saygılı,Argosuz,Dürüst ve Onlara Diklenmeden konuşurum.Kötü Konuşan Birisininede küfür etmem.
Neden Biz : Sunucunuzun güzel,kaliteli olduğunu biliyorum belki hatırlarsınız {GizliKiz xdd} serverinizde fazlasıyla oynadım bırakmamım nedeni adaların reslenmesinden dolayı biraz üzüldüm ve daha uğraşmadım.
Kendinizi Tanıtın (Uzun olursa iyi olur) :Merhaba Benim Adım Berke Gebze'de Doğdum.Babam Sanayi'de otobüs vb. araçları tamir ediyor annem normal ev hanımı.2 Kardeşim Ben Ve Abim.13 Yaşındayım Sabah 8:30 da okula gidip 16:45 te geliyorum nedeni kurs.Minecraftı 1 yıldır oynuyorum çoğu serverde yetkili oldum alınırsam iyi olur.
Skypeniz+Discord :Her zaman her şey vardır :D Skype:Berke Ünal Discord: Var fakat tam dc ile bilgim yok kullanıcı adımı bilmiyorum siz söylerseniz eklerim.
Mikrofonunuz varmı :Tabii kide var
Bir Not Eklemek İsterim Oyun Adım:DJRookie

Son düzenleme:

SkyManiaSK

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız:Berke
Soyadınız(Gereksiz):Ünal
Yaşınız:13
Oyunculara Nasıl Davranırsınız:Her Zaman Olduğum Gibi Saygılı,Argosuz,Dürüst ve Onlara Diklenmeden konuşurum.Kötü Konuşan Birisininede küfür etmem.
Neden Biz : Sunucunuzun güzel,kaliteli olduğunu biliyorum belki hatırlarsınız {GizliKiz xdd} serverinizde fazlasıyla oynadım bırakmamım nedeni adaların reslenmesinden dolayı biraz üzüldüm ve daha uğraşmadım.
Kendinizi Tanıtın (Uzun olursa iyi olur) :Merhaba Benim Adım Berke Gebze'de Doğdum.Babam Sanayi'de otobüs vb. araçları tamir ediyor annem normal ev hanımı.2 Kardeşim Ben Ve Abim.13 Yaşındayım Sabah 8:30 da okula gidip 16:45 te geliyorum nedeni kurs.Minecraftı 1 yıldır oynuyorum çoğu serverde yetkili oldum alınırsam iyi olur.
Skypeniz+Discord :Her zaman her şey vardır :D Skype:Berke Ünal Discord: Var fakat tam dc ile bilgim yok kullanıcı adımı bilmiyorum siz söylerseniz eklerim.
Mikrofonunuz varmı :Tabii kide var
Servere Gelirmisiniz !

shotpoter2

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:Efe
Soyadınız(Gereksiz):M.
Yaşınız:15
Komut Bilginiz:%70
Oyunculara Nasıl Davranırsınız:oyuncular Serverın Gülüdür Güle Kaba Olunmaz.
Neden Biz : Batıhost Kalitesi+Seni Tanıyorum-
Kendinizi Tanıtın (Uzun olursa iyi olur) : 6 Yıdır Mc Deneyimim,2 Yıldır Grafik Deneyimim Var. FPS Türü Oyunları Severim. Bircok Serverda Oynamıslıgım,Bircok Insanı(Bunlar Arasında Batıhost Çalısanı Edergoda var)Tanımıslıgım Var. Bu Deneyimimle Serverda Kendimi Birseyler Yapabileegimi Hissediyorum
Skypeniz+Discord :live:shotpoter+ GizemliAdam
Mikrofonunuz varmı :Evet